Hjälp mig att vinna! 3 kommentarer


Kära bloggläsare!

Nu behöver jag er hjälp! Det är inte ofta jag ber om hjälp men eftersom det här är en så liten tjänst jag ber om så känns det helt okej. 
Jag är med och tävlar om att vinna en kurs i Digitala Affärsmodeller för att lära mig mer om hur man kan jobba med webinarer och annat. Det kommer hjälpa mig att bli bättre och att nå ut till fler människor som vill/behöver inspireras. Vinnare är den som fått flest gillningar på sitt tävlingsbidrag som består av en kommentar. Reglerna säger att man får be sina vänner att rösta genom att klicka på Gilla.

Så klicka på länken nedan och klicka ”Gilla” på min kommentar där. Stort tack för att ni vill hjälpa mig att vinna den här suveräna kursen. You made my summer!

https://www.facebook.com/events/641608479253969/650377685043715/?notif_t=event_mall_reply

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Hjälp mig att vinna!