Jag vill vara Rockstjärna! 1 kommentar


Malin Berghagen bloggar på Leva, Ps! där hon skriver väldigt inspirerande om både inre och yttre hälsa. Och det hon skriver har verkligen Rockstjärnestatus fast det vet hon nog inte om riktigt än. I dag har Malin Berghagen skrivit ett blogginlägg som heter ”Jag vill vara Rockstjärna!” Men, Malin Berghagen, det är du redan! Att inspirera andra till att må bra på det sätt som du gör är att vara Rockstjärna!

Det som föranledde Malins inlägg var att hon hittat min kollega, Elisabeth Jönssons, blogg, Punctum Saliens där hon blivit inspirerad av Elisabeths härliga och autentiska texter. På Punctum Saliens hittade hon även ett gästbloggsinlägg som jag skrivit med titeln: ”Sätt Rockstjärnestatus på ditt Liv!”

Malin, You Rock!!!

Malin Berghagen

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Jag vill vara Rockstjärna!