Melodifestivalen väcker känslor! 3 kommentarer


Som jag har förstått det så hade Melodifestivalen premiär i går kväll och som vanligt väcks känslor och diskussioner uppstår.
Själv så har jag valt att inte titta på programmet och har inte sett det på flera år. Däremot så märker jag att många tittar på Melodifestivalen.
Det som är så fascinerande är att man sedan kan läsa på facebook hur dåligt det var; dålig musik, dålig humor, dåliga programledare. Varför byter man då inte kanal?
Istället för att först lägga ner energi på att irritera sig över hur dåligt det är och sedan lägga ner energi på att klaga och kritisera i olika medier.

Hur gör du? Tittar, njuter och underhålls. Tittar inte alls eller tittar och blir irriterad?

Ha en skön söndag!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Melodifestivalen väcker känslor!

  • KAJSA.

    Jag tittar inte för att jag inte ser mycket i den svenska musikkulturen. Visst älskar jag musik i största allmänhet och svensk musik är överlag tilltalande, men efter att år efter år ha suttit bänkad framför TV:n i förväntan bara för att bli besviken på att vi inte kan skaka fram mer än låtar alla hört förut och en och annan nakenchock känns det inte värt det längre.

  • conny

    Jag tittar inte på sånt av den anledningen att jag inte tycker det är bra underhållning.

    En mer djuplodande analys kan ju vara att många människor älskar att hata vissa företeelser, och det säger ju mer om människan än om företeelsen. Det här destruktiva tankesättet kan väl sorteras in bland det vi brukar kalla skvaller. Man älskar sina egna åsikter.