Rocka fett på parkeringsplatsen! 2 kommentarer


En Rocksituation ur min vardag!

Idag åkte jag för att handla och bestämde mig då för att Rocka genom att välja en annan parkering.

Nu var jag dock inte tillräckligt vågad för att prova ovanstående. I alla fall så har jag noterat att jag alltid parkerar på samma ställe vid affären och bestämde mig för att parkera någonstans där jag inte parkerat förut. Sagt och gjort, så gjorde jag så. Vad lade jag då märke till?

Hjärnan släppte alla tankar för att koncentrera sig på den nya situationen, svänga höger istället för att åka rakt fram, ta ut en rejäl sväng för att komma in rätt i parkeringsfickan.
Alltså släppte hjärnan alla tankar och jag blev närvarande i nuet, detta för att hjärnan fokuserade på den nya uppgiften. Fascinerande!

Och så fick jag dessutom se affären och parkeringen från en annan vinkel.

I vilken vardaglig situation har du Rockat fett idag?

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Rocka fett på parkeringsplatsen!

  • Lev Ditt Liv

    Rockigaste för stunden är ordet Nej… att säga nej till saker o ting…som inte känns bra…
    De rockar fett…..Kramar

  • Mattias

    Gillar det du gör – sådan skön mix av humor och allvar, mod och lätthet – mer sånt! Livet är subjektiv tolkning och varför inte rocka till det? Och dessutom är det sommar så varför inte passa på att rocka ännu lite mera nu när vi har stagelight på nästan dygnet runt? Varma hälsningar Mattias