Ojojoj ibland blir det fullt 4 kommentarer


Hallå alla Härliga!

Kikar bara in en snabbis idag och börjar be om ursäkt. I gårdagens inlägg där jag delade med mig av ett knep för att hålla koll på 60 000 tankar så lovade jag er idag ett inlägg om hur du kan styra om ditt fokus för att bli mer positiv. Nu är det så att tiden bara rusade iväg idag så jag har inte hunnit skriva det inlägget så ni får lov att hålla er till i morgon. Jag fick en ny coachingklient idag och så har jag diskuterat med bokförlaget om min kommande bok och det var saker jag inte hade inplanerat i dagens schema. 🙂

Jag hoppas ni hittar något att läsa här ändå och vill du läsa mer om hur du kan få en länk här på bloggen så kan du läsa om det  HÄR.

Cecilia1

Du kanske också gillar:

 • Videoinlägg så här en fredagVideoinlägg så här en fredag (0)
  Hallå alla härliga! Jag berättade ju förut om att jag skulle vara gäst i en talkshow […]
 • Gissa känslan! Bild 8.Gissa känslan! Bild 8. (7)
  En bild säger mer än tusen ord, sägs det och nu tänkte jag utmana er med en bild där ni […]
 • Gissa känslan! Bild 1.Gissa känslan! Bild 1. (15)
  En bild säger mer än tusen ord, sägs det och nu tänkte jag utmana er med en bild där ni […]
 • Nytt utseende?Nytt utseende? (2)
  Som ni ser så har jag nu ett Facebook Timeline tema här. Jag vet inte vad jag tycker […]
 • Det kan bli bättre än du trorDet kan bli bättre än du tror (25)
  Hallå alla Härliga! När jag var runt 30 så pratade jag med en äldre kvinna och hon sade […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Ojojoj ibland blir det fullt