Passion for Business Rockar Fett!


Framgång med Facebook
 
Nina Jansdotter har skrivit en bok som heter ”Framgång med Facebook” som jag har varit med och bidragit till. Jag skriver bland annat om hur Facebook ger oss chansen att vara mer sociala trots att vi ofta har ont om tid och om att Facebook har gett oss möjligheten att utöka våra sociala nätverk genom att träffa nya vänner på Facebook som man sedan träffar IRL.
Bilden ovan är från tidningen Passion for business som i nummer 5 tipsar om boken Framgång med Facebook i ett inslag som dom kallar för ”Bästa bokhyllan”. Nedan följer det dom skriver om boken:
”För att Facebook ska ge dig maximalt med nytta och nöje ger Nina Jansdotter dig en mängd tips. Följer man dem kan man i bästa fall både få nya vänner och nå ut med sitt budskap. Inte alla gillar Facebook, men själv är jag positivt inställd. Cecilia Kärvegård, beteendevetare och stresskonsult, som intervjuas i boken, sätter fingret på Facebooks unika storhet: Facebook ger oss möjligheten att umgås på våra egna villkor, när vi har tid, lust och möjlighet, vilket leder till att vi kan umgås oftare än vi har möjlighet till IRL, säger hon.”
Det är redaktionschef, Cecilia Helle, som har skrivit det här och jag är väldigt glad för de fina orden.
Här kan du köpa boken: Framgång med Facebook som är utgiven på Kalla Kulor.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *