Rockstjärnestatus i Ditt företag! 1 kommentar


Nina Jansdotter, karriärcoach och författare, intervjuade mig för en tid sedan om att ha Rockstjärnestatus i sitt företag vilket resulterade i en artikel på Startaeget.se. Nedan följer ett utdrag från den artikeln:

Att bjuda in rockstjärnestatus i ditt företag är att ändra attityden, tacka ja till fler konstruktiva tankar, leva ut din företagsdröm, välja positivt fokus, prioritera rätt, njuta, göra mycket av det som du tycker om att göra och att bli framgångsrik säger Cecilia Kärvegård, beteendevetare, livsstilsdesigner och bloggare som just nu är aktuell med föreläsningsturnén: ”Rockstjärnestatus i Ditt Liv!” tillsammans med ett rockband.


Rockstjärnestatus i ditt företag är att ha ett flow i dina tankar och ditt görande fortsätter Cecilia. Ett flow du får när du släpper de begränsande hjärnaktiviteterna och skapar modet att lyfta fram ditt företags unikhet. Det är när du gör saker utifrån dig själv och ditt företags unika kärna som du presterar som bäst. När du litar till dig själv och din egen förmåga och vågar tro på att dina idéer är genomförbara!

Läs hela artikeln HÄR!

Saknar du Rockstjärnestatus i Din Vardag? Läs mer HÄR!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Rockstjärnestatus i Ditt företag!

  • Anna-Karin

    Tack för en intressant artikel!

    Jag har fått höra kommentarer som "Vet du, Anna-Karin, vad det är som är så bra med dig? Du är så himla bra på att vara just dig själv". Det har jag fått höra från uppdragsgivare. Jag tror att jag är på rätt spår med Skrivklådan. 🙂 Eller. Jag vet att jag är det. 🙂

    Kram!