Dags att skryta! Bloggmaraton, Inlägg 29 av 48! 2 kommentarer


Och att tacka! Jag har ingen aning om ifall jag uppfattas som tjatig när det handlar om min bok, ”Rockstjärnestatus i Din Vardag!” men jag tyckte om att skriva den och tycker om att skriva OM den.
Och nu vill jag dela med mig av en så härlig recension som jag fått på bloggen: Passion för Hälsa! Ja, bara namnet på bloggen gör ju att man vill dit och läsa, eller hur?
Och jag är så stolt och glad över att Mikaela Bjerring som skriver bloggen har skrivit den härliga recensionen av min Rockiga e-bok. Nedan finner ni hennes recension och vill ni gå till hennes blogg så kan ni göra det HÄR! Eller vill och vill, jag rekommenderar verkligen ett besök hos henne. En väldigt driftig tjej!

Recension av Mikaela Bjerring på Passion för Hälsa!

Covernew

”Jag har läst boken ”Rockstjärnestatus i din vardag”, skriven av Cecilia Kärvegård. Denna inspirationsfulla självhjälpbok är fylld av roliga tips om hur du kan förändra ditt tänkande och dagliga handlingar för att fylla ditt liv med glädje, värme och leva varje dag som ett nytt spännande äventyr. Som titeln indikerar, Rockstjärnestatus i din vardag!
Boken ger tips och råd om hur du förändrar ditt synsätt och inställning. Det handlar om attityd, tankar och vilja. Även alla ”måsten” kan bli ett äventyr beroende på hur du väljer att se på det.
Boken är lättläst och rolig och man kan riktigt känna den glöd och positiva energi som Cecilia Kärvegård måste ha känt när hon skrev boken.
Att välja att leva ditt liv med Rockstjärnestatus ger en vardag fyllt av skratt, glädje och lek. Prioritera dig själv, ha roligt, lev ut dina drömmar och passion.
Vi har nog alla någon gång tappat bort oss själva i livet förändringar. Förlorat en del av den kraft och styrka som vi alla bär inom oss. För att utvecklas och växa som människa måste man våga lyssna på sin inre röst, först då kan man finna lycka.

Ett citat ur boken:
”När du är unik, när du ser att du är bäst i hela världen på att vara Du, när du prioriterar så att du mår bäst, när du lever fullt ut, när du går utanför din trygghetszon och möter livet! Då har du Rockstjärnestatus i ditt liv!”
En lättläst, rolig bok som omger en av värme. Härlig sommarläsning som får en att reflektera på sitt eget liv.”

Stort TACK, Mikaela!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Dags att skryta! Bloggmaraton, Inlägg 29 av 48!

  • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

    " Passion för hälsa" äär den klart bästa hälsobloggen!! Har fått massor med tips, därifrån. Kom ju in till henne via dej.. Jag tycker det är så himmelens beundransvärt att göra ett sånt hästjobb och dela med sej.. Jag blir alltid lika ödmjukt glad när jag får tips, som skulle kostat massor med tid och energi!! Det är ju lika med "Rockstjärnestatus i din vardag". Min allra största hjälp ur den är det enkla geniala i tpset: Att jag ska bli bäst på att vara just jag!! Tack Cecilia.. hur går det får du nån sérvning!?