Rockstjärnestatus i ditt liv och i ditt företagande! 3 kommentarer


Nina Jansdotter har intervjuat mig om Rockstjärnestatus i ditt liv och ditt företagande.
Nina Jansdotter
Cecilia Kärvegård

En framgångsrik företagare har förmågan att använda sin unikhet för att nå sina mål här i livet. Det handlar alltså inte bara om en bra utbildning och mångårig erfarenhet inom det område där man verkar utan en kombination av utbildning och dina personliga livserfarenheter, beteende, intressen mm som är grunden till framgång.
En företagare som Rockar Fett är en företagare som sticker ut ur mängden, som har ett unikt koncept som gör att kunderna väljer det företaget framför konkurrenterna.
En företagare som tänker som en Rockstjärna och därmed bejakar sina och företagets unika  egenskaper, och vågar vara sig själv möter ökad respekt,  får folk att lyssna och bli nyfikna på det som ditt företag har att erbjuda.
För större företag med anställda så är de anställda den viktigaste  tillgången och lyckas man då få de anställda att utvecklas och bli Rockstjärnor på arbetsplatsen så har man vunnit mycket då det är de anställda som för företaget framåt.
För att läsa hela intervjun: klicka HÄR!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Rockstjärnestatus i ditt liv och i ditt företagande!

 • Lev Ditt Liv

  Mycket klok skrivet. Det är många chefer som skulle behöva läsa denna artikel. Då det inte alltid är så självklart att lyfta de anställda. Att sticka ut gillar jag så det är bara att jobba mot nya uppsatta mål och fortsätta inspirera andra till ett Härligare liv… Lev livet full ut…..

 • Den nakna coachen

  Bra skrivet Cecilia! Som vanligt 🙂

  Jag är mer och mer säker på att jag är en naken rockstjärna och vill fortsätta att vara det. När jag har ett eget tv-program, vill du komma som gäst då?

  Kram
  Linda