Hett medveten om målet! 1 kommentar


Alla sätter mål men betydligt färre når sina mål. Vad är kruxet då? Varför lyckas vissa medan dom flesta misslyckas med att nå sina mål? Först finns det 5 viktiga grundförutsättningar:

* Bestäm målet.

* Skriv ner målet.

* Slutdatum.

* Delmål.

* Belöning.

Har du kommit så långt i din målsättning så har du kommit längre än de flesta. Nu kan du välja att gå vidare för att vara en av dom som faktiskt lyckas nå sina mål. Det handlar om att bli Hett Medveten om Ditt Mål! Eller: Målmedvetenhet.

När du nu har gjort ovanstående 5 steg så gäller det nu att hålla liv i ditt mål och vara hett medveten om var du är på väg och varför. Med stort fokus på varför för det är din morot när det känns långt borta.

Var noga med att hela tiden påminna dig själv om ditt mål och vägen dit. Innan du somnar på kvällen så kan du fundera över vad du gjort under dagen för att komma närmare ditt mål och planera för morgondagen vad du kan göra för att nå ditt mål. Prata med din familj, dina vänner och dina kollegor om ditt mål. Gör det så levande som möjligt. Titta på bilder och filmer på nätet för inspiration. Njut av att i tanken redan ha nått ditt mål så fort du har en ledig stund över.

Det enda sättet att vara Hett medveten om ditt mål är att hålla det aktuellt i ditt liv. Glöm inte bort dina mål för då går du vilse. Det är det effektivaste sättet att nå dina mål.

You Rock!!!

I min bok ”Rockstjärnestatus, Guldkant i Din Vardag!” finner du mer inspiration!

Vill du köpa ett signerat exemplar så kan du köpa boken direkt av mig. Skicka mig ett mail genom att klicka HÄR så får du ett signerat exemplar för 130:- inklusive frakt.

Klicka på bilden nedan för att köpa boken hos Adlibris.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Hett medveten om målet!