Tack alla underbara! Bloggmaraton, inlägg 13 av 48! 2 kommentarer


Jag får mina idéer ibland och tack och lov så är jag galen nog att genomföra dom. Den här bloggutmaningen som jag gav mig själv, att köra ett bloggmaraton och skriva 48 inlägg på 24 timmar, var en idé där jag inte förutsåg konsekvenserna.

Men oj, vad glad jag är att jag gjorde det här!

Jag vill rikta ett stort tack till alla er vänner på bloggen och på facebook för all peppning som ni ger mig. Ni anar inte vad glad jag är! Alla era fantastiska kommentarer och underbara hejarop får mitt hjärta att stråla av lycka!

En tulpan till er var!

Som ni förstår så kommer jag vara ganska upptagen fram till klockan 18. 00 i morgon då mitt bloggmaraton är över så före det har jag inte tid att svara på era kommentarer. Men, jag läser dom allihop och blir så glad och peppad!

Stort tack, alla kära, för att ni finns!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Tack alla underbara! Bloggmaraton, inlägg 13 av 48!

  • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

    Åh, tänk inte sååå, käära du.. Åhhh, va Glaaaaad att du tog till dej den här strååålande ideen. Inget besväär för mej ALLS neejdåå, skulle ändå vara uppe denna måndagsnatt?tisdagsnatt?, jag börjar redan bli yr..
    (En liten sann anekdot är nu på plats. För ett antal år sedan sprang exmaken "Halvmaran" här i Sthlm. Jag börjad att springa mellan T-stationerna och ge honom Vatten, Druvsocker, Peppning o en massa Hejarop. ja sprang o jag sprang o jag sprang, ibland var han lite irriterad att jag inte stod o vääääntade utan fick spring ikapp hom med födningen, Jag sprang o jag sprang o jag sprang, mellan alla stationerna (MED EN LAGERKRANS I FAMNEN) när vi ääääntligen kom fram till Stadion mådde jag illa av svett o ansträngning.. Han tog nådigt emot Kransen från en inspringande fanfru och sa att skyyynda dej hem nu så att maten är klar när jag kommer hem för jag är hungrig som en varg nu!! Och ALLA hans vänner kramade om honom, stötte till min vingland kropp lite, och ropade Hurra, Hurraaa va du är bra!!! till den småleende Hjälten..)
    Minns inte varför jag drog den nu?! hmm, märklittt..