Tips för att bryta negativa tankar 22 kommentarer


rp_20111218026.jpgJa, det är många tips på min blogg men det är mitt sätt att inspirera, lära ut, motivera och peppa. Jag får ibland kritik från kollegor för att jag ger bort så mycket gratis men det bryr jag mig inte om för det är sådan som jag är helt enkelt. För mig så handlar det om Givers Gain och Sharing is Caring. Det är ingen som blir lidande av att jag delar med mig, eller hur?

Den här veckan började jag med att intervjua Ledarskapsgurun, Kelly Odell, och sen skrev jag en artikel som jag publicerade på bloggen. Igår jobbade jag tillsammans med min IT-strateg i många intensiva timmar så idag har jag tagit det lugnt för att rensa mina tankar och landa i mig själv.

20140811_221231-cropIdag tänkte jag i alla fall dela med mig av tips för hur du bryter en negativ tanke men innan det så är det några saker jag vill ta upp. Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag satsar mer på bloggen nu och jag är så glad över alla nya besökare som jag fått de senaste månaderna. Det senaste jag testat är Besökstoppen och därifrån har jag fått en hel del besökare enligt min statistik och det gillar jag. 🙂

Jag tar också gärna emot era önskemål om saker ni vill läsa mer om här i bloggen så det är bara att ställa en fråga i kommentarerna eller skriva vad du vill ha tips om. Och nu är det också den här tiden på året då jag sitter med min kalender och planerar föreläsningar och i år har jag tänkt satsa mer på öppna föreläsningar. På den HÄR sidan kan du se om jag kommer till din stad och föreläser i vår. Där kan du också se hur du gör för att jag ska komma till din stad om den inte finns med där.

Nu ska jag sluta tjabba och ge er tipsen istället. Idag kommer de i form av 2 YouTubeklipp med mig. You Rock!!!


Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 tankar om “Tips för att bryta negativa tankar

 • Lill-Britt Gadd

  Hej! Tack för allt du delar med dig av man blir så himla glad 😀 Du är så positiv så det kan inte annat än smitta av sig. Du förmedlar så mycket glädje och jag läser så mycket jag bara kan och lycka till med allt företar dig du är värd det bästa. <3 Bamsekram Lill-Britt

 • Moder Petra

  Jag har också läst boken ”The Secret” och gillade den jätte mycket. Måste se filmen också. Det är bra svårt att lära sig tänka i andra banor och förvandla negativa tankar till positiva. Därför tycker jag din blogg är kanon bra. Jag blir påmind, peppad och inspirerad av det du delar med dig av.
  Kram
  ModerPetra

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Visst är den bra! Du kommer gilla filmen om du gillade boken. 🙂
   Har man bara verktygen så lär man sig till slut att till övervägande del tänka positivt. Det viktiga är att man jobbar regelbundet med det och påminnelser är väldigt viktigt. Det var därför jag skapade verktyget ”365 dagar PT” (PT=Positivt Tänkande) som är ett verktyg som dels påminner men som också ger kunskap om hur hjärnan och våra tankar fungerar.

   Kram

   You Rock!!!

 • Geddfish

  Det är de STORA och generösa som delar med sig, det är just de som växer!
  Tack för dina tips!
  Jag försöker också tipsa i min blogg… utan ren kärlek.
  Kram, önskar dig en härlig dag! Gerd ♥

 • Eva

  Så rätt jag brukar säga att jag ger inte för att få tillbaka utan för att jag vill 🙂 jag tycker du gör det du vill för allt är ju dina beslut oavsett vad …önskar dig en ljuvlig dag kram

 • Ninnie

  Tack för kommentaren. Jag brukar försöka att komma i balans när jag har mina lediga dgr. Som idag tex och i morgon innan helgjobbet tar vid. Jag har världens bästa och finaste yrke men ibland är det väldigt krävande. Sen har jag mina troll som jag försöker att sätta ut i solen så att de smälter 🙂 ett råd från en bloggvän. Vill ju inte och kan inte skriva rakt av vad det handlar om i min blogg, men sakta går det framåt. I eftermiddag ska jag verkligen kika på dina inlägg och tror att det blir brukbart. Att komma till ro med sig själv och landa är viktig i denna stressade tid. Ha en fin dag!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Vad bra att du använder dina lediga dagar på rätt sätt. Det är så många som inte får den vila och återhämtning de behöver när de är lediga.
   Härligt att läsa att du trivs på ditt jobb.

   Ha det bäst!

   You Rock!!!

 • Nett

  Det gör du rätt i, jag hade en annan blogg innan och där inspirerade jag en hel del gällande min viktresa osv… Jag gav mycket av mig själv där och jag skulle göra om det om det igen om det skulle varit idag 🙂

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jag har aldrig funderat över om det är stort men det känns rätt för mig att göra det. Om jag kan inspirera andra människor till att få lite mer livsglädje så har jag varit med och bidragit till att världen blivit en ännu bättre plats att leva i.

   Tack för dina fina ord!

   You Rock!!!

 • Margita

  Men tack för din rockiga kommentar! Blev jätteglad för den!
  Aha, förstår att Grekland är nåt alldeles speciellt. Måste ju dit helt enkelt.
  Tack för tipset om Amorgos, verkar helt underbart.
  För övrigt gillar jag din blogg och det du föreläser om. Har sen 2007 (då jag hamnade i ständig panikångest) arbetat mycket med mig själv via mindfulness och med min självkänsla. Har kommit långt, tror och hoppas jag!!
  You Rock as well!!!
  Kram

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, Amorgos är en ö so mjag rekommenderar alla att åka till. Inte direkt någon partyö men perfekt om man vill ha sol, bad, vandring, god mat, fantastiska vyer och lugn och ro. Undervattensscenerna i filmen ”Det stora blå” är inspelade på Amorgos.

   Vad roligt att du gillar min blogg. Mindfulness är ett underbart verktyg.

   You Rock!!!

 • wiper

  Jag försökte mejla dig men det funkade inte så jag vill bara tala om att jag läst ditt mejl och det är ingen fara på taket 😉 sånt händer

  Ha en skön kväll
  kram
  Malin

 • bia

  Roligt att höra…jag blir faktiskt lite full i skratt för jag läser just nu boken The Secret…Hemligheten av Rhonda Byrne…den är super häftig…du känner säkert till den…den handlar om positiva tankar och det man sänder ut i universum…det får man tillbaka…tänker man negativt kommer det mer negativt till en…positivt, kommer det positiva saker till en….man kan tänka att man har mycket pengar då får man det…och det förstärker om man har den positiva känslan. Ju bättre du mår ju mer kommer du att dra till dej det som hjälper dej att må bra….fiffigt!!….så jag försöker att tänka positivt…och inte vara med energi tjuvar…märkte redan idag att jag vann på mina trisslotter för jag ville vinna, hihi….även om det inte var högvinst…men den kommer, hihi….ha en fin kväll och tänk positivt ;))
  Kram bia

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jag har läst den och tycker väldigt mycket om den. Det är så härlig energi i den. Jag har även sett filmen flera gånger det senaste året sen jag började lära mig om Attraktionslagen. Sen har jag studerat Attraktionslagen ur Abraham Hicks synvinkel och fått en djupare förståelse vilket har varit väldigt nyttigt. Grattis till vinsterna, ett gott tecken på att en större manifestation är på väg.

   Och en viktig sak att komma ihåg, förresten är att en positiv tanke är endast positiv om den framkallar en positiv känsla.

   Önskar dig en suverän kväll!

   You Rock!!!