Världens bästa….. 3 kommentarer


Nina Jansdotter har skrivit boken ”Framgång med Facebook” och jag har bidragit med ett par sidor i den boken precis som flera andra. En av dom som bidragit är Jens C Hilner och när jag läste det han skrivit så föll jag pladask! Wow, en Rockstjärna! Så jag letade reda på honom på Facebook och skickade en vänförfrågan och ett meddelande, Jens bekräftade min vänförfrågan och jag fick ta del av hans berättelse. Gissa om jag blev glad! Att få ta del av en människas berättelse och kunna dela med sig av det är underbart.
Jens C Hilner
Jens C Hilner titulerar sig, världens bästa fotograf och det Rockar Fett! Den perfekta egoboostande tanken för Jens är just den att han är världens bästa fotograf. Jag är övertygad om att det gör honom till en bättre fotograf än om han tyckte att: ”Jag är inte sämre än någon annan fotograf.” Känner ni skillnaden? Jens har ju verkligen fattat vad det handlar om och jag är övertygad om att han en vacker dag kommer få den officiella utmärkelsen: ”Världens bästa fotograf”.
Klicka HÄR för att gilla Jens facebooksida och njuta av hans bilder!

 

Jens C Hilner
Jag ska berätta bakgrunden till min titel Världens Bästa Fotograf.Jag gick med i BNI Business Network International vilket är ett nätverk där man träffar andra företag och hjälper varandra till nya kontakter.

Jag gick inte med i detta nätverk för att få fler jobb utan jag gick med i detta nätverk för att lära mig att prata inför folk. Varje möte så får man presentera sig i 30 sekunder.

De första gångerna så gick det åt helvete. okey jag är ärlig det gick åt helvete nästan hela första året. Jag glömde vad jag skulle säga, blev knall röd i huvudet mm. Men det blev ändå bättre och bättre.

Jag började bli av med rädslan att göra bort mig eller säga fel.

Vid ett tillfälle gick jag hemma i vardagsrummet och övade högt för mig själv på min presentation om mig själv och mitt företag.

Men så slutade jag och tänkte, fan jag måste sticka ut ur mängden. Jag måste säga något som får folk att VA???? sa han??

Då kom jag på Mitt namn är Jens C Hilner och jag är Världens Bästa Fotograf.

Första presentationen med denna inledningen började folk applådera och jag blev helt tagen. Oj var det så kul, bra häftigt? Det var jag inte beredd på men det gav mig mer smak.

Sedan dess har jag kört denna inledningen. MEN

Folk började presentera mig som Världens Bästa Fotograf till deras vänner och deras kollegor. De sa i stil med behöver du fotograf? jag känner Världens Bästa Fotograf.

Detta satte ju oerhörd stor press på mig som fotograf. Nu måste jag ju leva upp till detta. Just då svor jag att jag ska göra allt jag kan och mer där till för att göra mina kunder nöjda och de ska vilja rekommendera mig till alla så glada och nöjda ska de bli när de anlitat mig.

Detta motto följer jag idag. En liten kaxig mening har peppat mig att bli bättre och att utvecklas och att kämpa och att följa min vilja att nå toppen.

Många tror att det endast är en kaxig replik men det har en stor betydelse för mig idag.

Man kan väl kalla det kaxighet med charm ha ha ha.

Tack Jens för din kaxiga charm! You are a Rockstar!!!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Världens bästa…..

 • A House With A View

  Vilket häääärligt förhållningssätt han har, håller med – med den åsikten kommer han säkert att bli huuur bra som helst inom sitt yrkesområde! Det sitter i huvudet, att våga ta plats och skita i jantelagen!!

  Bra inlägg!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

 • Livskrafter

  Hallå på kvällskvisten
  Har varit inne och läst lite på din blogg. Man blir peppad och mår gott i själatrakten
  ha det gott
  kram'Emma