3 tips för att lyckas med Attraktionslagen


Hallå alla Härliga! Jag hoppas ni har en suverän dag och att du tar alla chanser du får till att vila och njuta ordentligt. 

Många vill lära sig attrahera sina önskningar med Attraktionslagen så här får du 3 väldigt effektiva övningar som med fördel kan göras varje dag. Om du vill öva upp din förmåga att omvandla tankar till verklighet så passar de här övningarna väldigt bra. Med hjälp av de här övningarna skapar du suveräna förutsättningar för att få attraktionslagen att verka till din fördel så att du slipper fortsätta manifestera saker du inte gillar.

Jag har provat ett oräkneligt antal med övningar, tekniker, processer mm för att testa vad som fungerar bra när det gäller attraktionslagen och jag har här valt ut 3 övningar som jag själv tycker fungerar väldigt bra. Det jag gillar med de här övningarna är att de är enkla att göra och att de inte tar lång tid. Jag gör dessa övningar varje dag och även om jag ibland har ett tufft schema så hinner jag utan problem med dessa övningar. Dessutom så mår jag så bra av dessa övningar så jag vill inte vara utan dem.

Attraktionslagen, 3 övningar

Övning 1: Rensa hjärnan

Att låta hjärnan vila en stund varje dag är väldigt viktigt och nyttigt för dig och för din hälsa. Det räcker med 15 minuter varje dag för att nå bra resultat.

Meditation är ett suveränt verktyg för att rensa hjärnan på negativt skräp som snurrar runt i dina tankar. Det hjälper dig att bli öppen för de oändliga antal möjligheter som attraktionslagen alltid har i beredskap för att vi ska attrahera det vi önskar.

För att få välbehövlig sinnesfrid och lära dig att fokusera mer på de positiva sakerna så räcker det med 15 minuters meditation varje dag. Varje dag är ett steg närmare att uppnå ditt mål så bestäm dig redan nu för att meditera varje dag. Föredrar du meditationer på svenska så finns det några riktigt bra på en sida som du hittar HÄR.

Övning 2: Visualisering

Genom att föreställa dig en annan version av dig själv varje dag så hjälper du din fantasi att utvecklas. Det fina med den här övningen är att du kan göra den nästan när och var som helst. Se dig själv som den person du vill vara och att du lever det liv du vill leva. Känn hur det kommer kännas och njut av att vara den du vill vara.

Att visualisera varje dag är en väldigt skön och nyttig övning. Den är nyttig för du övar upp din hjärnas förmåga att skapa livliga och verklighetstrogna bilder och då blir du också bättre att attrahera det du önskar. Att visualisera är också en bra metod för att skapa härliga känslor och göra dig på bra humör.

Övning 3: Uppskatta ditt liv

Det är viktigt att säga ”tack” för allt som du har i ditt liv just nu och att uppskatta allt härligt du ser omkring dig. När du vaknar på morgonen så börja med att tacka för att sängen är skön, att du sovit gott, att solen skiner eller vad det nu kan vara som du vill tacka för. 

När du kommer till jobbet kan du uppskatta att du har ett jobb. Om du hatar ditt jobb så kan du uppskatta att du får en chans bli starkare mentalt, att du får lära dig tålamod och uppskatta att du på grund av utmaningen växer som person.

Det handlar om att se guldkant i tillvaron och att älska livet som det är just nu för det är den snabbaste vägen till dina önskningar. Är du nöjd med det du har så kommer det du önskar snabbare. Hitta fem saker du uppskattar i livet och skriv ner dem dagligen i en bok. Det är viktigt att du gör detta varje dag eftersom det hjälper dig att bli mer medveten om hur bra ditt liv är och den känslan ger en suverän resonans i universum. 

Gör de här 3 övningarna till en daglig vana och du kommer snart se hur ditt liv förändras.


Om du vill arbeta med mig för att lära dig attrahera dina önskningar så finns två sätt jag kan hjälpa dig:

1) Gå den senaste E-kursen om Attraktionslagen. Du hittar dem i min webshop som finns HÄR.

2) Boka tid för att bli coachad av mig. Du hittar all info kring det HÄR.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *