Attraktionslagen – Ett tips


Hallå alla Härliga! Vilken fantastisk dag! Det är så underbart när allt liksom bara faller på plats och löser sig av sig självt. Jag är så tacksam över att jag äntligen har kommit till den punkten där Attraktionslagen är en naturlig del av mitt liv. För mig har nyckeln varit att lära mig så mycket som möjligt om Attraktionslagen och jag fortsätter att lära mig för varje dag som går. Att jag är där jag är idag i mitt liv är för mig mer eller mindre ett mirakel med tanke på hur mitt liv har sett ut bakåt i tiden. Den allra största vinsten jag har gjort när det gäller Attraktionslagen är livsglädjen som jag har idag, den är helt fantastisk och oslagbar. Idag tänkte jag dela med mig av ett enkelt men väldigt värdefullt tips men först vill jag dela med mig av något väldigt roligt.

I mars släppte jag en webbkurs om Attraktionslagen och den har fått så fantastisk respons från kursdeltagare och jag vill dela med mig av en recension som jag fick häromdagen från Åsa.

” Detta är den 3 kursen jag går för Cecilia och för varje gång så anammar man mer och mer. Just den här kursen är 8 veckor lång och man lever och andas attraktionslagen – den har landat i kroppen NU. Jag har nu sålt vår sommarstuga ( 6 veckor efter kursens slut) och lämnade allt till mäklaren – det gick si och så – inte ens utgångsbud – då tog jag hjälp av attraktionslagen och såg att en helt okänd budgivare kom in som inte ens hade sett huset och bjöd och att vi skulle få 200.000 mer än vad mäklare trodde. SÅ BLEV DET och fort gick det. TACK utan denna kurs hade jag knappt fått ihop vad vi betalt när vi köpte huset -nu får jag vinst med 300.000 och betalar med glädje in skatt. SÅ gå kursen Ni kommer att tjäna in den med råge – mera glädje kommer in i era liv.”

Vill du läsa fler recensioner så hittar du dem genom att klicka HÄR och scrolla ner. Vill du läsa mer om webbkursen så hittar du info genom att klicka HÄR. I nedanstående klipp berättar jag mer om recensioner och hur kursen fungerar. Tipset hittar du under klippet.

Jag hoppas du gillade klippet och att du vill prenumerera på min YouTubekanal. Så var det dags för tipset jag lovade er. Det är väldigt kort och enkelt och handlar om ditt fokus. De allra flesta fokuserar på det som fungerar dåligt i deras liv i ett försök att rätta till problemet. Det som händer då är att man ger sin uppmärksamhet till det oönskade och därmed ställer in sin vibration på det oönskade vilket resulterar i att man attraherar in mer av det man inte önskar. Och det problem man har blir inte bättre eller så blir det till och med sämre.

Så, vill du attrahera in något nytt i ditt liv så ska du fokusera på det du önskar. Och fokusera då på det resultat du önskar och känn de känslor du kommer ha när du attraherat in din önskan. Det är helt enkelt så att det du fokuserar mest på är det som du kommer attrahera in mer av i ditt liv. Så, i fortsättningen så ska du fokusera på och prata om det du önskar och inte det du inte önskar. På så sätt väljer du själv vad du ska attrahera in i ditt liv.

Önskar er alla en fortsatt härlig vecka med massor av härliga manifestationer! You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *