3 vanliga misstag vi gör i relationer! 8 kommentarer


I mitt arbete som coach och föreläsare möter jag ofta människor som har relationsproblem som känns omöjliga att lösa. Och det jag har märkt är att det är främst 3 vanliga misstag som vi människor ägnar oss åt. De här 3 misstagen blir som murar mellan oss som förhindrar närhet, intimitet, tillit, uppskattning och kärlek. De tar mycket energi och leder till alldeles för många och onödiga konflikter som inte leder någon vart.

Lyckliga relationer!

  • Gör på samma sätt om och om igen och förväntar oss ett annat resultat. Vi grälar på samma sätt, diskuterar på samma sätt, argumenterar på samma sätt, ställer samma ultimatum och allt det här gör vi om och om igen trots att vi inte får det resultat som vi önskar.
  • Tror/hoppas att den andra personen ändrar sig och verkar övertygade om att allt kommer bli bra bara den andra parten ändrar sig. Det kommer aldrig att inträffa så det är bara att ge upp den tanken och istället ändra på dina egna tankar, din egen attityd och ditt eget beteende.
  • Otydlig kommunikation när det gäller våra behov. Vi vill bli älskade men talar inte om hur vi vill att partnern visar det så när partnern visar det på sitt sätt så ser vi nte det vilket i sin tur leder till en frustration hos den partnern som tycker att hon/han ger massor men att den andra inte ser det. Vi talar heller inte om hur vi visar vår kärlek och uppskattning. När du inte talar om på vilket sätt du vill bli visad uppskattning som kommer din partner att ge dig det som den själv vill ha.

Ha en totalt Rockalicious dag och gå i kärlek!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 tankar om “3 vanliga misstag vi gör i relationer!