7 framgångstips! 1 kommentar


1. Skaffa dig en ”fanclub” med fans och utmanare! Din fanclub är till för att stärka dig, tro på dig och finnas för dig i med- och motgång. Dina utmanare är till för att utmana dig till att behöva tro på dig själv, din idé och driva dig själv.

2. Lista det du har! Dina fördelar, dina styrkor, dina redan etablerade kontakter och dina kunskaper. Använd dem. Komplettera sedan med andra saker som du behöver.

3. Sätt mål! Ha en dröm, en vision och en riktning för allt i livet. Bestäm dig för vad du vill med livet. Upptäck makten du har att själv styra och påverka ditt liv i rätt riktning.

4. Lär av med och motgångar! Ofta är vi lärda att lära av motgångar. Gör det, men lär dig också av framgångsreceptet i dina medgångar. Hur förberedde du dig, vad tänkte du, hur gjorde du för att lyckas? Detta ökar din självkännedom genom att förstå dina behov.

5. Gör regelbundna utvärderingar! Gläds åt dina framgångar, stora som små, fira, stärk din självkänsla och ditt självförtroende genom att påminna dig om vilken fantastisk människa du är och vilka enastående saker du har åstadkommit i ditt liv både i smått och i stort.

6. Lär av förebilder! Skaffa dig olika förebilder för olika saker här i livet. Sno det som är bra och gör det till ditt eget. Ändra dina förebilder allteftersom du utvecklas själv.

7. Hjälp på vägen! För att snabba på och fördjupa din utvecklingstakt, använd externa personer för din utveckling. Coacher, mentorer, tränare, mentala tränare, lärare eller inspiratörer är exempel på sådana.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “7 framgångstips!

  • Elvira

    Jättebra tips, jag förmedlar dem vidare i min blogg genom att länka till dig så att fler får ta del av dem.

    Jag hittar mycket inspiration och tankeställare här hos dig, ville bara tala om det.

    Kram Elvira