recension


Premiär! 1 kommentar

Så har jag då fått en första recension av min bok, ”Rockstjärnestatus, Guldkant i Din Vardag!”. Det är coachen och inspiratören Ulrika Gabriel som skrivit om min bok på sin blogg. Ulrika skriver bland annat så här:

Det är en oerhört inspirerande och lättsam bok full med tips på hur du kan få rockstjärnestatus i ditt liv. Vad innebär då det? Ska vi bli rockstjärnor allihop? Nja, det handlar snarare om att du ska se till att sätta guldkant på din vardag och se till att även minsta lilla vardagssyssla ter sig riktigt angenäm och rolig. Cecilia tipsar om hur vi kan tänka och hur vi kan göra för att bli av med offerkoftan för att istället dra på oss något ”rockigare” plagg.

Jag älskar hennes formulering att gå från offerkoftan till ett rockigare plagg, får så härliga associationer av dom orden. Läs hela recensionen HÄR! Jag vill samtidigt passa på att rekommendera ett besök på Ulrikas blogg för dig som söker inspiration. Jag älskar den glädje, inspiration och energi som man finner på hennes blogg. Klicka på bilden nedan så kommer du till Ulrikas blogg. Vill du läsa ett utdrag ur boken så kan du göra det HÄR! Nu är det så att jag har några exemplar av boken hemma hos mig så om du vill ha ett signerat exemplar så kan du köpa boken direkt av mig. Klicka HÄR  för att komma till min bokshop så kan du köpa ett signerat exemplar för 130:- inklusive frakt. You Rock!!!