Attraktionslagen – Inspirerad handling


Hallå alla Härliga! Jag hoppas ni skapar en fantastisk dag. Idag tänkte jag skriva om inspirerad handling och ge exempel på hur det kan se ut. Hela det här inlägget kommer från inspirerad handling och jag tycker det är så underbart coolt. Att agera utifrån inspirerad handling är så underbart roligt och när du gör det så blir livet verkligen roligt att leva.

Attraktionslagen kräver vanligtvis att du gör något för att göra din dröm till en verklighet. Det räcker inte med att bara tänka utan du måste även gå till handling. Men den handling du vill utföra ska vara en inspirerad handling.

Det kan vara att köpa en bok, ringa ett telefonsamtal, skicka ett mail, ta en annan väg hem från jobbet, ta en senare buss, handla i en annan affär, skriva en artikel etc.

Jag vet inte vad du behöver göra för att din dröm ska gå i uppfyllelse men du måste vanligtvis göra någonting. Det kan vara stort eller litet.

Så hur vet du om en handling är en inspirerad handling eller en handling som du forcerat fram för att du desperat behöver det du önskar?

En inspirerad handling kommer från en inre känsla av att göra något, som ett infall eller en impuls som du egentligen inte tänker på utan du bara agerar för det känns som nästa naturliga steg. En inspirerad handling känns rätt och lätt. Det känns roligt och som att du liksom är i ett flow.

Du får liksom en inre önskan att göra något. Till exempel säger något inom dig att du måste ringa din vän, Maria. Du vet inte varför du behöver ringa henne. Men något uppmanar dig att hämta telefonen och ringa henne. Att följa den här typen av impulser kan hjälpa dig att manifestera din önskan. Hon kan ha svaret på en fråga du haft, hon har en kontakt som kan hjälpa dig osv.

En inspirerad handling är inte en handlingsplan, det är inte något du har tänkt ut med ditt logiska tänkande där du skapar en lista över steg att vidta för att attrahera din önskan.

Oftast kommer en inspirerad handling när du följer ditt hjärta och gör det som gör dig lycklig. Det är ett svar på situationer när du är avslappnad och inte försöker kontrollera någonting.

Här följer några enkla tips för att veta när du inte ska agera:

Om det inte känns spännande, gör det inte.
Om det känns jobbigt, gör det inte
Om det känns som en kamp, gör det inte
Om du känner dig nervös, gör det inte.
Om du känner dig obekväm med det, gör det inte.
Om det inte känns rätt just nu, gör det inte.
Om du försöker ”få saker att hända”, gör det inte.

Du kommer att attrahera dina önskningar snabbare och enklare om du använder inspirerad handling.

Jag ska visa er ett exempel på inspirerad handling och det är om hur det här inlägget och dess innehåll har kommit till genom inspirerad handling så får ni se hur händelser liksom följer på varandra.

Det började med att jag för ca en vecka sedan när jag satt och filosoferade för mig själv kom på att jag önskade ha möjlighet att dela med mig av mer kunskap kring Attraktionslagen gratis då alla inte har möjlighet eller viljan att köpa min E-kurser, E-böcker eller min coachning. Att släppa all min kunskap gratis går ju inte eftersom jag behöver ha en inkomst så vi får mat på bordet och ett hem att bo i.

Så då attraherade jag idén att utveckla min YouTube-kanal genom att lägga upp fler videos där för att på så sätt få betalt av YouTube genom att de gör reklam på mina klipp. Men när jag loggade in på YouTube så talade de om att de ändrat sina regler och att jag från den 20 februari inte kvalificerar som deras partner. Deras nya regler säger att från den 20 februari måste man ha minst 1 000 prenumeranter och 4 000 timmars visningstid på ett år. Jag hade då runt 450 prenumeranter. Jag lät inte det här slå ner mig på något sätt och jag funderade inte över HUR jag skulle få fler prenumeranter.
Och det behövde jag ju inte göra heller för jag vet att inspirerad handling är det som går lättast och som ger bäst resultat. Så den handling jag inspirerades till att göra var dels att skriva och be om hjälp i mitt nyhetsbrev och att be om hjälp i min grupp om Attraktionslagen på Facebook. Och det har gett fantastiska resultat då jag på en vecka har gått från ca 450 prenumeranter till i skrivande stund 884 prenumeranter. Det är helt suveränt och jag har inte behövt jaga efter dessa prenumeranter utan jag har bara gjort det jag blivit inspirerad till att göra. Jag attraherade dessutom in en helt annan idé till att få in lite pengar och det var från en kommentar som en tjej lämnade i gruppen på Facebook. Hon skrev så här:

Prenumererar nu =) Tack tack tack. =) Om du inte får ihop det, lägg ut till oss i gruppen så swishar vi varsin peng. Tycker jag. Vet inte vad de andra säger om det. Men jag tycker det.

Jag måste säga att jag först blev lite ställd av den kommentaren och undrade hur mitt inlägg kunde missuppfattas till att jag behövde pengar. Men jag slog bort de tankarna och såg det som en väldigt fin kommentar. Kommentaren satte sig dock lite i bakhuvudet och efter några timmar så attraherade jag in en idé kring den kommentaren. Ja, det är attraktionslagen i ett nötskal, verkligen. I USA och andra länder där det är stort med digitala produkter, bloggar och liknande som det jag jobbar med så är det väldigt vanligt att man kan donera till bloggaren för att stötta deras arbete. Jag har sett det i flera år och jag har också noterat att det är ett fenomen som vi inte direkt har här i Sverige. Den stora betalningsjätten PayPal har ju till och med tagit fram en speciell knapp för sina användare som de kan använda till just att få donationer från sina läsare. Och det är ju egentligen väldigt smart att läsarna kan donera några kronor om de läser ett inlägg som de tycker är bra för det garanterar ju att skribenten har råd att fortsätta skriva och ge bra tips och inspiration.
Så den kommentaren har då lett till den inspirerande handlingen som är att jag nu gör det möjligt för er, mina kära läsare att donera några kronor om ni läser något här på bloggen som ni gillar. Alla bäckar små som ni vet. Du kan läsa mer om donationer på den här sidan.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *