Facebooka smartare! 2 kommentarer


Facebook är ett väldigt omdebatterat fenomen som väcker många känslor och reaktioner hos folk. Vissa hatar, andra älskar, en del bojkottar och användningsområdena är oändliga, vissa flirtar, andra söker jobb, företag söker kunder, andra kommunicerar med släkt och vänner utomlands, andra propagerar, några spammar, en del är bara privata, vissa är aldrig privata och vissa är några helt andra.

Hur Facebookar du?

Förra året skrev min kollega Nina Jansdotter boken; Framgång med Facebook där jag själv bland annat bidrar med ett par sidor om identitet och roller på Facebook. Klicka på bilden för mer info om boken!

Framgång med Facebook

Nu har Nina Jansdotter släppt ännu en bok i ämnet Facerbook tillsammans med författarkollegan, Petra Liuski. Boken heter Facebooka smartare och i förordet står det följande om boken:

Facebooka smartare riktar sig till alla er som vill fördjupa er mer i facebookanvändninge och hitta sätt att göra ert facebookande mer effektivt. Det gäller oavsett om du är van eller ovan, om du facebookar för ett företag eller som privatperson. Vi vill att vår bok ska vara ett komplement till befintlig litteratur, en källa till inspiration och ett verktyg till reflektion och utveckling. Det finns nämligen inga egentliga rätt eller fel för facebookande, det finns däremot etikett, riktlinjer och rekommendationer – och det är vad vi belyser i boken.

Jag har läst igenom rubrikerna och funnit dom lockande, har dock inte hunnit läsa boken än men kommer börja ikväll och återkommer när jag läst boken. Några av de huvudrubriker du finner i boken är som följer:

* Om Facebook, attityder och beteenden

* Privat på Facebook

* Praktiska tips

* Företagen på Facebook

Visst låter det intressant? Vill du också läsa den? Då är det bara att klicka på bilden för att ladda ner till det facila priset: 0:-. Ja, du läser rätt, boken är på 176 sidor och helt gratis att ladda ner. Så klicka på bilden så är boken din.

Stort tack till Nina Jansdotter och Petra Liuski! You really Rock! Facebooks RockBabes!

Nina och Petra

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Facebooka smartare!