Här är jag!


Det här året har börjat med nya, härliga inslag i mitt arbete på det sättet att jag kommer ge fler öppna föreläsningar. Så därför har jag skapat en kalender här på bloggen där jag kommer lägga ut de öppna föreläsningar som du kan besöka under året. Du finner kalendern högst upp i den vänstra kolumnen på bloggen. Jag lägger även in tillfällen där jag kommer närvara vid olika öppna tillställningar där det finns möjlighet att träffa mig.

Det här ger också en möjlighet för dig som funderar att anlita mig att se var du kan lyssna på mig innan du bestämmer dig.

Lyssna på mig!

Du kanske också gillar:

 • Svar på en vanlig frågaSvar på en vanlig fråga (5)
  Jag hoppas ni alla har haft och fortfarande har en skön Påsk. Min helg har än så […]
 • Det här är helt magisktDet här är helt magiskt (0)
  Jag har en längre tid haft lite ont i min högra överarm. Inte så mycket och bara  ibland […]
 • Ska vi träffas?Ska vi träffas? (8)
  Efter mitt förra inlägg om en föreläsning som jag ska hålla nästa vecka så har jag fått […]
 • 3 vanliga misstag vi gör i relationer!3 vanliga misstag vi gör i relationer! (8)
  I mitt arbete som coach och föreläsare möter jag ofta människor som har relationsproblem […]
 • Lyckoskola Del 1!Lyckoskola Del 1! (5)
  “ Det är inte hur du har det, utan hur du tar det som har betydelse.” Med andra ord – […]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *