Snacka om manifestation


Hallå alla Härliga! Ojojoj, vad jag har skrattat idag! Jag har småfnissat för mig själv hela eftermiddagen för idag gick det lite åt skogen. Som ni vet så skulle jag hålla ett livewebinar idag kring Attraktionslagen och intresset var enormt stort. Wow, kände jag, för det var så kul att så många ville vara med. Jag var ordentligt förberedd rent tekniskt och hade testat plattformen för webinaret flera gånger och kände att det skulle bli bra. Ack, vad jag bedrog mig. Antalet anmälda var så stort så min sajt kraschade helt och låg nere under ett par timmar idag. Tack och lov så har mitt webhotell världens bästa support så de fick igång min sajt snabbt. Nu utreder de vad det var som gick fel och hur jag i framtiden kan hålla webinarer med många deltagare. Det roliga i kråksången, vilket också är anledningen till att jag skrattat så mycket idag är att det här var en manifestation. Det är bara tråkigt att den drabbade så många förväntansfulla människor. Hela eftermiddagen så har jag blivit helt nerskriven med mail och PM från besvikna människor som ville lyssna till webinaret och jag är jätteledsen att det blev så här. Samtidigt så fick det mig att skratta så eftersom jag själv manifesterat det. Låt mig berätta.

 

Jag prenumererar på ett gäng nyhetsbrev, bland annat från bloggexperter som ger tips och råd. För några månader sen så skrev en expert i sitt nyhetsbrev om hur han hade skrivit ett blogginlägg som blev så populärt så hans sajt kraschade på grund av för många besökare. Och som bloggare så vill jag ju ha många besökare så när jag läste det där så kommer jag ihåg att jag tänkte: Wow, vad coolt att få så många besökare. Vilken grej! Jag tyckte det lät superläckert. Och jag vet att jag lite nu och då har tänkt på det där och jag har känt att jag tyckte det skulle vara kul att få så många besökare så att sajten kraschade, såg det lite som ett bevis på att min blogg är populär.

Det var dock inte meningen att det skulle ske mitt under ett livewebinar, det var inte min plan alls, men jag antar att jag inte var tydlig nog. Men, jag fick som jag ville, min sajt kraschade på grund av för många besökare. Men jag har i alla fall haft riktigt kul idag och jag har skrattat gott åt att sajten kraschade och hur tokigt det kan bli.
Nu får supporten utforska hur det kunde bli så här och hur jag kan göra så det inte händer igen. Jag återkommer med nytt datum för webinar.


Vill du lära dig mer om att gå från negativt tänkande till positivt tänkande så kan du läsa mer om min guide till positivt tänkande som du hittar HÄR.

Vill du se mig föreläsa så hittar du all info + biljetter till föreläsningarna i min webshop HÄR. 

Du är välkommen gå med i min grupp om attraktionslagen på Facebook och du hittar gruppen HÄR.

Du hittar alla inlägg om Attraktionslagen genom att klicka HÄR.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *