Tips för att göra julen till din stressigaste tid! 1 kommentarJultiden är för väldigt många en ordentligt stressig period vilket de verkar tycka är kanon eftersom det blir så år efter år.  Längtar du också efter en stressig jul där du känner att ögonlocken börjar hänga redan innan Kalle & hans vänner börjar så hittar du tipsen för det här nedan.

1. Planera aldrig! Om du börjar planera flera veckor i förväg så finns det risk för att du kommer ihåg allt som du behöver göra och köpa innan jul. Så glöm bort att julen kommer du behöver inte fundera över julen förrän kvällen den 23 december.
2. Klapparna! Köp alla julklappar på julafton. Köp det dyraste du hittar och handla allt på kredit så att du är skuldsatt för minst 2 år framåt. Handla upp alla pengar du har så att du får en riktigt fattig januari och februari. Köp gärna helt meningslösa julklappar så du inte riskerar att göra någon du älskar glad. Säg nej i affären till att få julklapparna inslagna. Slå in klapparna själv det tar längre tid och blir fulare. Så då kan du klandra dig själv för att du är så dålig på att slå in paket.
Foto: Nathalie Kärvegård

Foto: Nathalie Kärvegård

3. Granen! Köp julgran på kvällen den 23 december och klä den efter Kalle på julafton eller vänta till juldagen. Då får du ett tillfälle att bli riktigt irriterad. Du kan också ställa julgranen där den ska vara och sedan vänta på att någon ska förstå att någon måste klä granen. Om någon inte fattar att någon ska klä granen så har du ännu ett skäl till att bli irriterad.
4. Städning! Städa kan du göra på natten mellan den 23 och 24 december. Eller så kan du skita i det och bara ha stearinljus tända så ingen av gästerna ser skiten. Då kan du gå omkring som på nålar och vara nervös över om gästerna ser skiten eller inte.
5. Delegera aldrig! Gör allt själv så att du riktigt kan tycka synd om dig själv sedan över att ingen någonsin vill hjälpa till.
6. Massor! Laga all mat själv och se till att ha mer rätter än vad ni någonsin önskar eller orkar äta. Låt bordet digna av julmat! Baka massor till jul, tårtor, kakor, bullar, godis i oändlighet. Gör din egen glögg och koka egen gröt.
7. Boka! Boka upp all ledig tid du har. Säg ja till allt och jobba över så mycket du bara kan. Gör dina kollegors arbetsuppgifter och hjälp alla dina vänner med allt de ber om. Ställ upp för allt och alla så att du absolut inte har tid för något som rör dig och ditt liv. Gå och rör dig fort hela tiden så att du verkligen känner att du är stressad.
Tillhör du den minoriteten som vill undvika stress till jul så kan du läsa: Tips för att slippa julstressen!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Tips för att göra julen till din stressigaste tid!