Så får du kärlek och uppskattning


365 dagar krEn vanlig orsak till en grumlig kärleksbägare är missförstånd som beror på otydlig, bristande kommunikation. Det märker jag ofta när jag coachar klienter i relationsfrågor. Och kommunikation är en av de saker som finns med i mitt nya verktyg som jag släpper nästa vecka. Jag skrev om det i mitt förra inlägg och verktyget heter 365 dagar KR – Din guide till en kärleksfull relation. Verktyget består av 365 mail där du får ett mail varje dag  under 1 års tid. Mailen består av tips, råd, övningar, berättelser och påminnelser som hjälper dig och din partner att hitta fram till en relation som är levande, kärleksfull, glädjefylld, givande och helt enkelt underbar. I det här inlägget delar jag med mig av en berättelse som kommer finnas med i 365 dagar KR.

Anna och Stan.

En kvinna som jag kommer kalla för Anna kontaktade mig för att få hjälp med hennes äktenskap.

”Vi har varit gifta i 3 år och jag känner mig inte längre uppskattad och är inte längre säker på att Stan älskar mig. Han visar mig ingen kärlek och ser mig inte längre, berättade Anna för mig.” Jag frågade henne om hon hade berättat för Stan om vilka behov hon hade vilket hon sade att hon hade gjort ett oräkneligt antal gånger men det hände i alla fall inget. Då frågade jag henne vad hon mer exakt hade sagt till Stan, hur hade hon ordagrant lagt fram det. Svaret jag fick var följande: ”Jag vill att du visar mig att du älskar mig och att du uppskattar mig.” Stan hade då svarat att det gjorde han redan väldigt mycket.

Men, sade Anna, det stämmer ju inte eftersom jag inte märker det. Då bad jag Anna att fråga sin man på vilket vis han visar sin kärlek och uppskattning. Anna tyckte det var konstigt att ställa en sådan fråga för det vet väl alla hur man visar kärlek och uppskattning.

Ja, det är en bra fråga, vet alla det?

Nästa gång jag träffar Anna så har hon frågat Stan hur han visar henne sin kärlek och uppskattning och hans svar visade att vi definierar saker på olika sätt. Han hade bytt bromsar och däck på hennes bil så att hon nu kunde köra säkert. Det bevisade att han älskade och uppskattade henne, tyckte han.

Så vad kan vi dra för slutsats av det här?

StjärnmejselEnkelt kan vi säga så här; Anna behövde en skiftnyckel men bad om ett verktyg och fick en stjärnmejsel.

Hur hade Anna kunnat göra annorlunda?

I 365 dagar KR får du veta vad Anna hade kunnat göra annorlunda i sin relation med Stan. Nästa vecka släpps 365 Dagar KR och du kommer kunna köpa ditt ex för 1:- om dagen, alltså 365:- i webshopen här på min sida. Jag har också ett härligt premiärerbjudande till 10 personer som får köpa verktyget för endast 187:- vilket är halva priset. Erbjudandet gäller fram till tisdagen den 8 september. Vill du vara en av de 10 som får köpa serien för halva priset? Skicka mig då ett mail  och berätta att du vill förhandsbeställa ditt ex för halva priset. De 10 första som mailar mig kommer sen att få en rabattkod via mail som ger 50% rabatt nästa vecka när det finns tillgängligt i webshopen. Du mailar mig på cecilia@klokegard.se.

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *