6 saker som lyckliga människor inte gör, del 6 16 kommentarer


Hur har du det bekräftelsebehovet? Har du folk i din omgivning som söker mycket bekräftelse? Här kommer sista delen i serien om saker som lyckliga människor inte gör.

Du hittar del 1 här, del 2 här, del 3 här, del 4 här och del 5 här.

6. Söker bekräftelse från andra.

6 fingrarNär du är nöjd med att vara dig själv utan att jämföra dig med andra och utan att försöka imponera på andra så kommer både du möta större respekt både från dig själv och från andra.

På vilket sätt låter du andra bestämma vem du ska vara? Vad skulle du göra annorlunda om du visste att ingen skulle döma dig?

Fast om sanningen skall fram så finns det ingen som har rätt att döma dig och det vet du innerst inne. Andra människor kanske tror att de känner dig men de kan inte känna dina känslor, de vet inte vad du går igenom och de lever inte ditt liv. Så glöm vad de säger och eventuellt tycker om dig. Fokusera på hur du ser på dig själv och fortsätt att gå den väg som känns bäst för dig.
Dina sanna vänner är de som accepterar dig som du är. Se de andra som dina lärare. Vad andra människor säger eller tror om dig är inte ditt problem utan deras. Så länge du är sann mot dig själv så spelar det ingen roll vad andra gör eller säger.

You Rock!!!

Vill du följa mig på Bloglovin?

Glöm vanlig tandtråd, som gör ont, är jobbigt och blöder mellan tänderna!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 tankar om “6 saker som lyckliga människor inte gör, del 6