Nu kommer det en ny serie. 9 kommentarer


Du är en stjärna!

Du är en stjärna!

Idag börjar en ny serie här på bloggen som heter: ”7 saker att komma ihåg när livet suger”. Igår avslutade jag serien om 6 saker som lyckliga personer inte gör och den blev väldigt uppskattad och jag vill tacka för alla härliga kommentarer som jag fått. Ni är bara bäst! Eftersom jag nu har jobbat lite på den här nya serien så har jag inte hunnit med att besöka så många bloggar som jag brukar men idag ägnar jag tid åt bloggen och bloggande. Tänkte göra några små förändringar här på bloggen så den blir mer informativ för nya läsare bland annat.

Fick den här härliga kommentaren från en tjej häromdagen:

Fick en dag lite låg självkänsla efter att en person sagt nåt dumt till mig men då slog jag upp din bok och den försvann.

Ha en skön söndag
kram
Malin

Klicka här om du också vill träna din självkänsla i 7 smarta steg.

Nu ska jag inte hålla dig på halster längre utan det är dags för del 1 i den här nya serien, eller hur?

1 finger1. Varje motgång, stor som liten, är ett steg framåt.

Tålamod handlar inte om att vänta utan det är förmågan att upprätthålla en bra attityd när du arbetar hårt mot dina drömmar det handlar också om att veta att arbetet är värt det. om du skaförsöka” nå dina mål så är det bara att sätta i gång och gå hela vägen. Annars finns det ingen mening att ens börja. Det kan innebära att du förlorar stabilitet och bekvämlighet för ett tag och kanske även din lust att fortsätta men då gäller det att ha målet i fokus så du vet ar du är på väg. Det kanske innebär att du inte äter eller sover där du brukar det kan betyda att du går utanför din komfortzon  så mycket så du nästan får frossa av nervositet. Det kan betyda att du tillfälligt får offra relationer och annat som är välbekant. Det kan till och med betyda att du får acceptera att din omgivning tror att du har blivit knäpp. Det kan betyda att du spenderar massor av tid helt ensam men då ska du veta att ensamhet är en gåva som gör fantastiska saker möjliga eftersom den ger dig det utrymme som du behöver.  Se allting som ett test för din vilja och beslutsamhet, ett test av hur gärna du verkligen vill nå dina mål.

Och om du verkligen, verkligen vill nå dina mål så kommer du att göra det trots misslyckanden, motstånd avvisande och otur. Och varje steg kommer att kännas bättre än något annat du kan tänka dig. Du kommer att inse att kampen inte var något du mötte på vägen utan att kampen var en del av vägen. Kampen var en nödvändighet för att ta dig till målet. Och du kommer upptäcka att det är så fantastiskt mycket värt det. om du skaförsöka”, GÖR det och gå hela vägen. Det finns ingen bättre känsla i världen, det finns ingen bättre känsla än att veta vad det innebär att leva!

You Rock!!!

Vill du följa mig på Bloglovin?

Tjäna pengar på din blogg – Testa gratis!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 tankar om “Nu kommer det en ny serie.