Tuttkontroll och ofärdig spaghetti. 12 kommentarer


För det mesta så är det min man som lagar mat här hemma men igår skulle han repa så då lagade jag maten, Baconsås med Spaghetti. Hur svårt kan det vara liksom! Barnen åt maten, själv så åt jag en sallad med knaperstekt Bacon eftersom jag inte äter Pasta. Jag äter LCHF för min Diabetes skull. Sen när min man kom hem så åt han och då frågade jag om det smakade bra. Han tittade på mig och dröjde med svaret, så frågade han om han skulle vara ärlig. Ja, självklart, sade jag. Nej, det smakade inte så gott, faktiskt. Och min spontana reaktion var bara ett skratt. Jag tog inte åt mig alls vilket var väldigt skönt. Så sade jag att spaghettin smakade väl bra i alla fall, (det går ju inte att misslyckas med det tänkte jag). Då log han stort och sade att den var faktiskt inte heller så god för den var inte riktigt färdig. Då skrattade vi gott.

Och så är det, vår spontana reaktion på saker och ting berättar för oss var vi är med oss själva. Min självkänsla är vältränad och därför bekom det mig inte att jag lagat mindre god mat. 🙂

Vill du också ha en vältränad självkänsla så klicka HÄR.

TuttkollNu ska jag åka till Västerås för att undersöka brösten då det är dags för Mammografi. Och i kväll kommer del två i serien om 7 saker att komma ihåg när livet suger.

You Rock!!!

Vill du följa mig på Bloglovin?

Lantlig romantisk inredning! Gör sommaren romantisk, lantlig och vacker, välkommen in till oss så visar vi mer!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 tankar om “Tuttkontroll och ofärdig spaghetti.