Nytt är kul! 16 kommentarer


Nytt är uppfriskande och kul. Nytt får vi uppleva varje morgon när vi vaknar till en ny dag  som vi aldrig har upplevt tidigare. En dag som vi heller aldrig kommer få uppleva igen och som därför är så viktig att ta vara på. Nytt är spännande och bjuder på överraskningar om vi är öppna att ta emot dem.

Nytt för den här dagen är att jag ska göra en intervju inför en artikel som jag ska skriva. Den är artikeln kommer handla om konsten att tro på sin grej och stå upp för det trots att man får mycket kritik och blir väldigt ifrågasatt. Det ska bli en spännande intervju att göra.

392320_2785129235662_804910260_n

Annat som också är nytt är en e-bok som kommit in i min webshop. Som ni säkert läst i tidigare inlägg så har jag haft ett par e-kurser i självkänsla och nu har jag samlat ihop alla övningar och allt material och satt ihop det till en e-bok där du får 7 steg till en bättre självkänsla. Självkänsla är ju som en muskel och behöver tränas upp och i den här e-boken så får du de verktyg du behöver för dina träningspass. Läs mer om boken HÄR.

Och nytt för i morse förresten var att jag vaknade 20 minuter innan larmet ringde. I´m impressed.

Njut den här unika dagen!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 tankar om “Nytt är kul!

 • Ailas

  Hej! Tack för titten hos mig och nu är jag här; i en intressant värld av tankar och idéer.
  Det skulle onekligen vara bra, om folk skulle våga lita på sitt eget omdöme och våga tro på sin övertygelse, även om de får motstånd. Det finns alldeles för många som bara utan vidare ”köper” argument hos den de senast talat med… och hur kul är det på en skala mellan 1 – 5?
  En helt annan sak är, förstås, sedan att man även kan revidera sina uppfattningar, för även rigiditet är så trist. Vi människor bör utvecklas hela tiden, för den dagen vi inte längre gör det, då är vi mer eller mindre slut.
  Fortsätt att rocka och jag lovar att göra mitt bästa också. 🙂

 • D. DeMarkey

  Jag vet inte hur jag vill känna istället. Ibland är det som att jag mår bra av att få må såhär lite gran, enda sättet att varva ner för mig, att verkligen tvinga ner mig på plats och känna efter. Annars är jag alltid som ett ånglok och hinner aldrig känna efter riktigt. Men ändå är det inte kul heller att vara ledsen.

  Behöver reda ut några grejer med en person och det har jag inte haft rätt tillfälle för att göra, så det tynger mig. Sen saknar jag verkligen min döda vän, ser bostaden på annons, det har inte ens gått ett halvår än, det känns overkligt och jobbigt, ensamt och ledsen, hon valde att lämna det här livet själv, det tynger mig också. Hon finns ofta i mina tankar och det vill jag inte, orkar inte vara ledsen och sakna, för overkligt.

  Ja det är en del just nu.. men jag är ganska säker på att jag vaknar bra i morgon. Ska se till att lägga mig och sova lite och vakna med mitt glada jag sen igen. 😀

  Tack för att du finns här med mig.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   En sak som brukar fungera bra är att köra all-in med deadline. Det är viktigt att även känna de ”negativa” känslorna men man vill ju inte fastna där.
   Så när jag känner mig så där på bristningsgränsen så säger jag till mig själv att nu bryter jag ihop i 15 minuter och sen sätter jag mig och bara låter tårarna spruta, rejält. Och det brukar fungera väldigt bra och oftast så rinner det av mig innan 15 minuter har gått.
   Ibland så är det bäst att bara släppa ut det som ligger och pyser inom en så att man sen kan resa sig lite lättare.
   Det här du behöver reda ut med en person tycker jag att du ska släppa för det löser sig inte av att du grubblar över det. Inget i den situationen blir bättre av att du låter det tynga ner dig, istället låter du det ta din energi och dra ner ditt humör vilket inte gör någon något gott. Varken du eller den personen har något att vinna på att du låter det tynga ner dig.

   Varm kram!

   You Rock!!!

 • Ami

  Man tar oftast den nya dagen för givet och tänker inte på att den faktisk är unik och kommer aldrig mer tillbaks…..Tänkvärda ord!
  Lycka till med intervjun 🙂
  Ha en bra dag!

 • DeMarkey

  Japp löjligt är det! Blir så arg och ledsen på samma gång. Att dom ska bestämma om jag får se mitt barn eller inte. Fy så fräckt. På sommaren så hade dom avdelningsavslut, barnen fick stå framför mammor, pappor, syskon och till och med någon mor/farförälder och sjunga alla tillsammans. DET går minsann JÄTTEBRA! Ja jag kan skrika just nu känner jag…

  ha en bra dag du med fina! 🙂