7 tips


Undvik dessa 7 saker för att manifestera det du önskar 2 kommentarer

Hallå, alla Härliga!

Jag brukar föredra att ge tips för hur man ska göra men jag har märkt att många har lättare att ta till sig tips för hur man inte ska göra så idag tänkte jag berätta om 7 saker du ska undvika för att manifestera det du önskar enligt Attraktionslagen. Om du gör de här 7 sakerna så kommer du fortsätta manifestera oönskade saker i ditt liv. De här 7 sakerna hjälper dig till den absolut viktigaste nyckeln när det gäller att manifestera dina önskningar och det är att vara lycklig.

Du har väl inte missat AttraktionslagsAkademien? Läs mer om den HÄR.

(mer …)


10 småvanor som minskar din lycka 4 kommentarer

StjärnfiltHär är det fortfarande förkylt och jag ligger halvt utslagen i soffan och vilar med min mysigaste filt som självklart har ett stjärnmönster. Det har varit en väldigt lugn helg som också har varit mysig och vi har inte gjort speciellt mycket mer än att bara mysa inne. Men förutom att ligga här i soffan och vila så planerar jag lite av det som händer i veckan bland annat det inspirationsbrev som jag kommer skicka ut i morgon eller på tisdag. I inspirationsbrevet den här veckan så kommer Veckans Godbit vara: ”10 småvanor som minskar din lycka.” och jag hoppas det blir lika uppskattat  som mina inspirationsbrev brukar vara.

För att inte missa ”10 småvanor som minskar din lycka” så kan du börja prenumerera genom att klicka här eller på knappen till höger där det står ”101 gratistips”. När du blir prenumerant så får du som gåva en Pdf med 101 tips som förgyller din vardag.

Och nu närmar det sig den 8 mars då jag föreläser i Ronneby och du kan läsa mer om det här.

Jag såg också att jag blivit månadens toppvärvare på Besökstoppen vilket är jättekul. Kolla in Besökstoppen nedan så får ni se vilken fin exponering jag får i en hel månad.

Jag återkommer senare med del 5 i serien: 7 saker att komma ihåg när livet suger.

Du hittar del 1 i serien HÄR, del 2 HÄR, del 3 HÄR. och del 4 HÄR

 

You Rock!!!