besökstoppen


10 småvanor som minskar din lycka 4 kommentarer

StjärnfiltHär är det fortfarande förkylt och jag ligger halvt utslagen i soffan och vilar med min mysigaste filt som självklart har ett stjärnmönster. Det har varit en väldigt lugn helg som också har varit mysig och vi har inte gjort speciellt mycket mer än att bara mysa inne. Men förutom att ligga här i soffan och vila så planerar jag lite av det som händer i veckan bland annat det inspirationsbrev som jag kommer skicka ut i morgon eller på tisdag. I inspirationsbrevet den här veckan så kommer Veckans Godbit vara: ”10 småvanor som minskar din lycka.” och jag hoppas det blir lika uppskattat  som mina inspirationsbrev brukar vara.

För att inte missa ”10 småvanor som minskar din lycka” så kan du börja prenumerera genom att klicka här eller på knappen till höger där det står ”101 gratistips”. När du blir prenumerant så får du som gåva en Pdf med 101 tips som förgyller din vardag.

Och nu närmar det sig den 8 mars då jag föreläser i Ronneby och du kan läsa mer om det här.

Jag såg också att jag blivit månadens toppvärvare på Besökstoppen vilket är jättekul. Kolla in Besökstoppen nedan så får ni se vilken fin exponering jag får i en hel månad.

Jag återkommer senare med del 5 i serien: 7 saker att komma ihåg när livet suger.

Du hittar del 1 i serien HÄR, del 2 HÄR, del 3 HÄR. och del 4 HÄR

 

You Rock!!!


Fem misstag som olyckliga människor gör, del 1. 4 kommentarer

Fem fingrarJag har haft massor med tekniska problem idag, det känns som om allt har strulat. Det var mobilen, internet, datorn och mailen så därför är jag sen med det här inlägget som skulle publicerats i eftermiddags. Men här kommer i alla fall som utlovat 5 misstag som olyckliga människor gör och i morgon kommer ytterligare 5 misstag.

En person behöver inte sitta i fängelse för att vara en fånge. Människor kan vara fångar i sina egna övertygelser, värderingar, tankar, val och idéer. säg till din negativitets-kommitté som träffas i ditt huvud och diskuterar att de ska sitta ner och hålla käften. (mer …)