misstag


2 saker som hindrar din önskan från att komma 4 kommentarer

Lär dig merHar du försökt attrahera en önskan som aldrig tycks komma? Börjar tålamodet ta slut eftersom inget händer? Börjar du bli mer övertygad om att Attraktionslagen inte fungerar för dig? Då är du inte ensam. Det här är väldigt vanligt och många väljer faktiskt att ge upp när deras önskan inte kommer snabbt nog. Den enda anledningen till att din önskan inte kommer eller att det går för långsamt beror helt och hållet på dig själv och de motstånd som du har. I det här inlägget tänkte jag ta upp 2 av de vanligaste misstagen som de flesta gör och jag hoppas att det här kan hjälpa dig manifestera dina önskningar mycket snabbare.

(mer …)


10 saker som gör att du misslyckas med Attraktionslagen 1 kommentar

Hallå alla Härliga! Jag hoppas du har en suverän dag! Jag har som vanligt pysslat med lite av varje vilket passar mig perfekt då jag gillar omväxling och är lite av en rastlös själ. 

Idag tänkte jag skriva lite om vad du kan undvika eller helt enkelt sluta göra för att få attraktionslagen att fungera till din fördel. Jag brukar ju ge ganska många tips kring Attraktionslagen här i bloggen men jag har märkt att det också finns ett behov av att få veta vad man inte ska göra så här kommer bland annat 10 saker du ska undvika helt.

Innan vi sätter igång så vill jag tipsa dig om en webbkurs om Attraktionslagen och att manifestera sina önskningar. Webbkursen är uppbyggd så att det inte finns några tider att passa vilket gör att även om du har ett tajt schema så kan du vara med för du gör kursen i din takt på tider som passar dig.

Du kan läsa mer om webbkursen genom att klicka HÄR.

(mer …)


Attraktionslagen: Gör du dessa 5 misstag?

När folk upptäcker Attraktionslagen så blir de väldigt inspirerade och hoppfulla och börjar göra olika övningar för att manifestera sina önskningar. Men, tyvärr så ger väldigt många upp i tron att attraktionslagen inte fungerar eftersom de inte ser de resultat de önskar. Det vanliga är att man ger upp innan man hunnit lära sig tillräckligt om hur Attraktionslagen fungerar. Och har man inte lärt sig tillräckligt så gör man oftast ett eller flera vanliga misstag och för att hjälpa dig på din väg till dina önskningar så har jag här listat 5 väldigt vanliga misstag som du kan undvika för att börja skapa det liv du älskar att leva.

Attraktionslagen, 5 misstag

 

(mer …)


Fem misstag som olyckliga människor gör, del 2. 10 kommentarer

Fem fingrarI går delade jag 5 misstag som olyckliga människor gör och här kommer ytterligare 5 misstag som olyckliga människor gör så ni vet vad ni ska undvika för att förbli lyckliga. Läs gårdagens 5 misstag HÄR.

1. Fokuserar bara på det de har så de inte ser det de har. Det är verkligen deprimerande att hela tiden fokusera på allt det man inte har. På det sättet går du miste om glädjen över det du redan har. Så istället för att fundera över allt det som andra har men som du inte har så kan du fundera över vad du har som andra inte har. (mer …)


Fem misstag som olyckliga människor gör, del 1. 4 kommentarer

Fem fingrarJag har haft massor med tekniska problem idag, det känns som om allt har strulat. Det var mobilen, internet, datorn och mailen så därför är jag sen med det här inlägget som skulle publicerats i eftermiddags. Men här kommer i alla fall som utlovat 5 misstag som olyckliga människor gör och i morgon kommer ytterligare 5 misstag.

En person behöver inte sitta i fängelse för att vara en fånge. Människor kan vara fångar i sina egna övertygelser, värderingar, tankar, val och idéer. säg till din negativitets-kommitté som träffas i ditt huvud och diskuterar att de ska sitta ner och hålla käften. (mer …)