Bombay


På bordell i Bombay 2 kommentarer

Indien

Ja, herregud vad man får uppleva här i livet. 🙂 Det är ju helt fantastiskt så mycket det finns att vara med om. Jag hade till exempel aldrig i hela mitt liv trott att jag skulle hamna på en bordell i Bombay! Men det lyckades jag med när jag var i Indien och det var absolut inte min mening. (mer …)


På bordell i Bombay! 2 kommentarer

När jag åkte till Indien så startade jag med några dagar i Bombay (Mumbai) och första dagen erbjöd sig en taxi-chaufför att guida mig runt för 150:- för 2 dagar. I slutet på första dagen frågade han om jag ville åka till ett ställe som hade bra luftkonditionering, riktigt kall öl och där man fick röka inomhus. Det där med kylan lät riktigt lockande så jag tackade ja till det.

När vi kom dit så stannade jag på tröskeln för jag trodde jag hamnat i en Bollywoodinspelning.

Bombay

Kvinnorna var väldigt vackra och hade otroligt fina kläder. Eftersom dom var så välklädda så förstod jag inte var jag var.

Indien

Det som gjorde mig fundersam var att tjejerna bara stod där utan att göra något och det faktum att jag var den enda kvinnliga gästen.

Allt var helt ”rumsrent” och varken männen eller kvinnorna gjorde något som skulle kunna anspela på sex. Man såg inga som ”smög” iväg.

Både bandet och tjejerna fick betalt på samma sätt: en kypare ropar något och alla gäster börjar kasta pengar omkring sig, både sedlar och mynt, sedan samlar kyparna ihop alla pengar och går runt och delar ut dom till tjejerna och bandet.

Så kan det gå till på en bordell i Bombay!

Ha en skön fredag!