En husbil, kanske? 2 kommentarer


Min man har alltid tjatat om att vi ska skaffa husvagn eller husbil men jag har varit väldigt tveksam till det. Tycker det känns så opraktiskt och klumpigt. Och trångt! Och så kostar det ju så mycket i förhållande till hur mycket man använder den. Men jag har ju ändå förstått att många gillar det och varje vår åker det massor med husbilar förbi här ute hos oss. Det är folk som kommer ut hit för att campa vid kanalen vilket jag kan förstå för det är väldigt vackert här. Och vid Caféet som ligger på andra sidan sjön så har de uppställningsplats för husbilar och det är alltid många som står där.

Och det finns ju husbilar som är riktigt fina nu för tiden. Så jag har väl börjat vänja mig vid tanken. Och så kom jag på att köper vi en husbil så kan vi hyra ut den när vi inte använder den och då gör den ju riktig nytta. Idag har jag suttit och kollat lite på husbilar och de har ju verkligen allt smart paketerat på liten yta. Och vissa grejer är ju snyggare än hemma såg jag. Som det här handfatet till exempel. Visst är det snyggt! Det här handfatet sitter i en husbil som heter Riviera som finns hos Husbilslandet.

Riviera_66_XT-003_800

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “En husbil, kanske?

  • Camilla

    Stilig! Vi skulle vilja ha husbil men vågar av säkerhetsskäl inte åka husbil. Det verkar finnas ungefär noll test på hur säkra husbilar är t.ex. vid en krock… Men det kanske kommer, jag hoppas att ökad efterfrågan ska öka kraven i branschen…

  • ullie

    Här är det ja som tjatar om husbild i stället =) Sån frihet att bara kunna åka vart man vill o ha huset me sej härligt

    önskar dej en jätte härlig helg kram