Man ska ha husvagn 1 kommentar


Jag har ju tidigare berättat att min man tycker att vi ska köpa husbil men att jag är tveksam. Han vill också ha en husvagn och jag känner mig mer positivt inställd till det faktiskt och anledningen är helt enkelt det att med husvagn så har man ändå bilen fri och kan åka runt och kolla lite hur man vill.

Jag tänker så här att man är med familjen på en camping och så har man husbil och så ska det åkas och handlas. Då måste man packa ihop allt, stuva in det i husbilen och så måste alla följa med eller så åker en och resten av familjen sitter kvar. Känns som att man är friare om man har husvagn tycker jag för då har man husvagnen kvar på plats och kan åka iväg med bilen.

Och det finns ju massor med fina husvagnar och de är ju i princip utrustade på samma sätt som en husbil. Innan min man åkte till Spanien så satt vi och tittade på både husbilar och husvagnar hos Bergholm. Vi har ett par vänner som har en husvagn som står året runt på en camping och de har dels förtält och så har de ett stort trädäck och det är precis som en sommarstuga dit de åker på helger och semester. Det är ju rätt så praktiskt, faktiskt.

Och jag skulle kanske kunna tänka mig en sån här husvagn till exempel.

Sudwind

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Man ska ha husvagn

  • Geddfish

    Oj, det var änna mitt område! Jag har varit med om att äga tre helt nya husvagnar, vi bytte upp oss vart femte år. Och min man resonerade precis som du, i detta med handling och husbil. Husbil eller husvagn, det beror helt på hur man ska använda den. Flackar man omkring hela tiden, är husbil väldigt praktiskt.
    Oh, jag älskade husvagnslivet, det blev så goa vibbar i den.
    Kram ♥