Rosor, relationer och kärlek 2 kommentarer


Hallå alla Härliga!

2015-11-06 16.54.37Jag hoppas ni alla har en suverän fredag! I det här inlägget kommer lite härlig glädje, några tips och några länkar som jag vill dela med mig av. Idag när min man kom hem från jobbet så hade han med sig den här ljuvliga rosen. Jag blev så glad för jag älskar verkligen blommor. Det är ju inte så svårt att vara kär när han är så underbar. Han vet verkligen hur han ska locka fram härliga känslor hos mig. Men, så är han ju gift med mig och det är ju en ständig ”relationsskola” att leva med mig så han är väl upplärd. 🙂

 

Och så lovade jag ett gäng tips och länkar och de följer nedan.

 

Först kör vi väl några härliga tips!

  • Vill du väcka passionen till liv? Vill du känna större närhet till din partner? Vill du ha en ärlig och kärleksfullare relation? Då vill du säkert veta vad som händer i morgon och det kan du läsa mer om HÄR.
  • Vill du att jag skriver ett inlägg om din blogg? Så att du får en länk här? Då ska du läsa mer om det HÄR.
  • Vill du lära dig tänka mer positivt och skapa en positivare attityd? Vill du jobba med din Personliga Utveckling? Är det dags att satsa på dig själv och göra en investering i ditt välmående? Kika då in rean som jag har HÄR.

Och så var det några länkar!

Vill du ha mer inspiration än vad du hittar här på bloggen så rekommenderar jag dig att hänga med på lite fler ställen:

För att inte missa några inlägg så följ mig gärna på Bloglovin så följer jag dig tillbaka.

Follow

Vill du ha fler läsare så häng med på besökstoppen genom att klicka på den söta Cupcaken du ser till höger.

 

Njut den här suveräna kvällen!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Rosor, relationer och kärlek