En solskenshistoria kring Positivt tänkande.


God morgon, alla Härliga!

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna så jag har inte haft så mycket tid för bloggande och har inte hunnit besöka och kommentera inne hos er, mina bloggvänner. Jag har haft fullt upp med att skriva artiklar till en uppdragsgivare och jag publicerade den första igår där jag intervjuade en uppfinnare om hur man genomför sin idé. Artikeln beskrev även en app som är så helt suverän så den borde alla ha eftersom den räddar liv. Läs den artikeln HÄR och kom ihåg att ladda ner appen och sprida den till alla dina vänner. Och mitt i artikelskrivandet och intervjuandet så blev jag kontaktad av en journalist på tidningen Frida som nu har intervjuat mig inför en artikel som kommer publiceras i januari. Kul!

Nu ska jag strax iväg på ett frukostmöte och sen får jag se hur mycket annat jag hinner med idag innan jag ikväll ska iväg på tjejmiddag. Så länge bjuder jag på en solskenshistoria som jag fått från en deltagare av mina e-kurser.

Det går inte att lära gamla hundar att sitta, ett välkänt ordspråk som många gärna använder som ”ursäkt” för att slippa utvecklas. Du känner säkert någon som använt uttrycket. Men följande rader sätter det ordspråket i tvivelaktig dager.

Love

Jag älskar solskenshistorier för de är så inspirerande, glädjegivande och peppande så jag blev så glad när jag fick nedanstående rader från en deltagare på min E-kurs: Skapa tankar som gynnar dig.

En solskenshistoria!
Jag har en längre tid delat en hel del av Cecilias material och artiklar från hennes blogg till min mamma.
Mamma är 70 år, har haft ett ganska svårt liv med en tuff uppväxt och traumatiska händelser. Det har helt naturligt lämnat ärr och en ganska negativ livssyn med enormt dåligt självförtroende och självkänsla som följd.
Vi har haft långa ”coachande” samtal, jag har gett henne övningar (både mina egna och från Cecilias material. Och hon prenumererar numer på Cissis nyhetsbrev. När jag fick möjlighet att gå den här kursen har jag diskuterat en del av frågorna i den med henne.

Mamma har gjort ett enormt arbete och har med hjälp av detta ändrat sitt sätt att tänka och agera i livet. Detta har gett fantastiska resultat! För två veckor sedan träffade hon sin stora kärlek och VÅGADE släppa in honom i sitt liv!

Med det vill jag säga att det är aldrig försent att skapa ett lyckligt liv!

Kram på er alla!

/Linda

Du kan läsa mer om mina böcker och E-kurser i butiken som du hittar HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *