Hur våra tankar påverkar vår vibration 1 kommentar


heart-806512_1280Hallå alla Härliga! Vilken fantastisk dag det är idag. I dagens inlägg tänkte jag prata mer om attraktionslagen och vibrationer och hur det fungerar. Men innan det så vill jag dela med mig av lite roliga saker och jag är så exalterad. Dels så har jag precis startat en ny onlinekurs på Facebook, dels så har jag precis skapat en fantastisk resursbank kring Attraktionslagen. Och det känns så himla roligt.

Jag skulle ju inte ha några fler onlinekurser men omständigheterna ledde fram till att det faktiskt var dags för det. En kvinna som gått flera onlinekurser tidigare har anmält sig till kursen som börjar den 25 juni och så skickade hon ett PM till mig där hon skrev att vi skulle slå rekord nu och bli över 200 deltagare på den här nya kursen och jag kan bara säga att intresset har hittills varit väldigt stort. Det finns obegränsat med platser och vill du vara med och slå rekord så kan du läsa mer om onlinekursen genom att klicka HÄR.

Och så har jag skapat en fantastisk skatt som är som en resursbank om Attraktionslagen. Du får runt 80 övningar och över 50 videoklipp om Attraktionslagen med allt du behöver lära dig om Attraktionslagen och hur den fungerar. Läs mer om skatten genom att klicka HÄR.

Allting består av energi. Allt som vi kan se, höra, känna, lukta, smaka består av olika våglängder som vibrerar på olika frekvenser. Vår hjärna är som en tolk som har förmågan att översätta dessa frekvenser till det vi uppfattar som vår fysiska verklighet, så vi tolkar ett energikluster till en bil, ett träd, eller en annan person. Vi uppfattar dem som fysiska materiella ting men om vi bryter ner dem i dess minsta partiklar så ser vi att de består av energi.

Det finns ju även icke-fysisk energi, som våra tankar t ex som bara är olika vibrationer. Varje gång du tänker en tanke så sänder du ut den tankens specifika vibration. Om det är en positiv tanke som får dig på bra humör, en tanke som gör dig glad så vibrerar den tanken på en högre frekvens. Om det är en negativ tanke som gör dig på dåligt humör så vibrerar den tanken på en lägre frekvens. Så tanken ”Jag älskar dig” har en mycket högre frekvens än tanken ”Jag hatar dig”.

Ju mer fokus en tanke får desto fler tankar med samma vibration gör den sällskap, det är så de så kallade tankespiralerna blir till. Du har säkert varit med om det själv någon gång, du har tänkt en tanke, sen har det kommit fler och till slut så känns det som om du inte kan sluta tänka den typen av tankar. De flesta har upplevt det här när det gäller negativa tankar.

Det här beskriver precis hur Attraktionslagen fungerar, lika attraherar lika. När du tänker en tanke och den får sällskap av fler så ökar vibrationen och den tanken blir starkare och mer stabil och den får också en starkare förmåga att attrahera fler liknande tankar. Så, ju mer du tänker på en sak desto lättare blir det att tänka på det och då kommer du också att se mer saker omkring dig som stöttar den tanken.

Om du till exempel tycker att samhället blir värre och värre och att det bara är elände överallt och tittar på negativa nyheter och läser om fruktansvärda och skrämmande nyheter i tidningarna och pratar med andra om hur hemskt det är så kommer fler historier och nyheter som stöttar dina tankar att attraheras till dig. Och när du möter en person som tycker att allt är suveränt och som känner sig trygg i samhället så kommer du troligtvis att bli irriterad. Energin i den personens tankar är helt främmande för dig.

energi

Tankarna som du tänker skapar som en kollektiv vibration, några av dina tankar är mer negativa medan andra är mer positiva. Om du till största delen tänker positiva tankar så kommer din vibration vara högre och om du till största delen tänker negativa tankar så kommer din vibration vara lägre. Så du har lättare att tänka positiva tankar om du redan är positiv och negativa tankar om du är negativ. Men, lugn. Det går absolut att bryta vanan att tänka negativt så du behöver inte vara orolig.

Vår grundvibration är positiv, det är liksom vårt naturliga tillstånd så det är bara att ta dig tillbaka dit. Det som är så bra är ju att vi bestämmer själva vilka tankar vi ska tänka och genom att välja mer positiva tankar så höjer du din vibration och du får också hjälp av attraktionslagen eftersom du med hjälp av den attraherar fler tankar av samma energi som de du tänker.

Så bestäm dig redan nu för att återta makten över dina tankar och sluta vara ett offer för omständigheter. Du styr dina tankar så välj redan idag att tänka tankar som får dig lite gladare och som höjer din vibration. Du höjer din vibration steg för steg och du kommer då även se hur ditt liv förbättras. När du höjer din vibration så attraherar du mer av det du önskar så bestäm dig redan nu för att bli medveten om dina tankar.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Hur våra tankar påverkar vår vibration