Idétorka? Lugn, det löser sig!


Oavsett om du är företagare eller inte så har du säkert varit med om känslan av att sitta fast, att det inte blir mer än så här, att du kört huvudet i väggen och att du inte kan utveckla dig själv eller det du gör mer. Var lugn, du är inte ensam om det. Alla hamnar där lite nu och då.

Att vara i ”Flow” eller i ”Low” går precis som så mycket annat i livet i vågor. Ibland är inspirationen på topp och allt går som en dans och ibland så går allt emot en hur mycket man än försöker. Självklart vill man helst vara i Flow hela tiden, vara i det härliga inspirationsflödet där allt du gör blir framgång; du får nya kunder, roligare uppdrag, erkännande, löser problem, tjänar pengar och tycker att allt är en piece of cake, allt går bara så lätt.

Flow or Low?

Och rätt som det är så är det som om en vägg reser sig framför dig och allt känns motigt, inget du gör blir riktigt bra och all ansträngning känns helt förgäves. Det känns som om motgångar är det enda resultat du får. Det här leder lätt till frustration och irritation och en del väljer här att ge upp medan andra väljer att kämpa ännu hårdare.

Döden för Flow är irritation, frustration, uppgivenhet, problemfokus och allmänt negativa tankar. Det är också Low´s levebröd. Det absolut bästa att göra när du tappar Flow är att gilla läget och göra en medveten attitydförändring. Låt Low bli din viloperiod, en period där du kan vila upp dig och förvalta dom framgångar du hade i ditt senaste Flow.

Använd Low till att ladda om batterierna inför nästa omgång med Flow. Och kom ihåg: ingen är på topp hela tiden!  Du är fantastisk som du är! Oavsett om du är i Flow eller Low!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *