Jag måste få berätta… 5 kommentarer


om en tjej som heter Joanna Halvardsson som jag har lärt känna genom bloggen. Allt började med att jag efterlyste gästbloggare och så fick jag en väldigt fin berättelse om Joannas liv med Aspergers. Läs hennes inlägg Att leva med Aspergers Syndrom.
Det inlägget var början till vår kontakt. Vi har fortsatt att följa varandras bloggar, blivit vänner på Facebook och jag kan bara säga att jag är så imponerad över Joanna. Med tanke på att hon inte bara har Aspergers utan även bara är 23 år gammal så är det fantastiskt att se allt som hon har åstadkommit och allt som hon gör.

Jag ska berätta lite om det hon gör:

* Hon är en väldigt duktig fotograf!
* Fotograf åt Valsarna speedway!
* Fotograf åt Speedwaybladet!
* Redaktör på Aktuell Speedway!
* Ställer ut sina fotografier!
* Väldigt duktig skribent!
* Det har skrivits flera artiklar i pressen om henne!
* Hon har en hemsida där du kan se hennes bilder!
* Hon driver bloggen med det utmanande namnet: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!
* Hon driver en blogg åt Baby, hennes katt: Babys blogg!

Är det inte fantastiskt vad hon har åstadkommit fast hon bara är 23 år! Ni förstår varför jag är så imponerad av henne. Hon är en fantastisk förebild och en stor inspiration!
Jag rekommenderar er verkligen att läsa hennes blogg som är så härlig och äkta. Och självklart massor med fina bilder på hennes blogg!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Jag måste få berätta…