Passion för livet! Från negativ till positiv!


Varje dag händer det saker att vara tacksam över, små som stora. Den här veckan handlar mycket om mina kommande barnbarn. Min stora dotter väntar tvillingar och i måndags hade jag äran att få följa med till barnmorskan och lyssna på pojkarnas hjärtljud. Wow! Och idag fick jag se en film där man ser hur pojkarna sparkar ordentligt i magen. Och i morgon är det dags för tillväxtultraljud och då kommer jag få se bilder på de små liven. Glad och tacksam!

Och idag snubblade jag över en websida som har skrivit om min E-bok: ”Bli en stjärna på att tänka – Så skapar du tankar som gynnar dig!”. Boken har blivit väldigt populär och intresset för boken har lett till att jag skapade E-kursen: ”Skapa tankar som gynnar dig” som går djupare in på ämnet och innehåller inspirerande och tankeväckande övningar.

Så här står det om min E-bok på sajten: Passion för livet! 🙂

Passionforlivet

Svaret på livets alla gåtor finns redan inom oss. Problemet är att vi oftast inte kan se svaren för att så många faktorer runt omkring oss påverkar oss. Våra intryck har en inverkan på våra känslor som skapar tankar. Dessa leder i sin tur till våra handlingar.

Dina tankar ligger i grunden för dina känslor, så vill du ändra på hur du känner dig, måste du ändra på hur du tänker! I sin tur kommer dina kroppsliga reaktioner från dina känslor, vilket innebär att tankar, känslor och handlingar har ett starkt samband. Tänker du negativt så kommer hela din omgivning att bli grå – letar du efter fel är detta det ända du kommer att se. Likaså råder motsatsen – tänker du positivt så kommer omvärlden svara tillbaka på samma sätt.

Det är två känslor som är frön till våra tankar och handlingar. Dessa är kärlek och rädsla. Alla negativa tankar har sin grund och botten i vår rädsla på samma sätt som alla positiva tankar finner sin grund i kärlek. Genom negativa tankar attraherar vi negativa händelser i vårt liv samtidigt som positiva tankar attraherar det motsatta. Dina tankar igår formar din verklighet idag.

Du hittar hela artikeln HÄR.

Köp boken för 99:- HÄR.

Läs mer om E-kursen HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *