Tips för att hantera energitjuvar


Cherie, GöteborgI onsdags var jag i Göteborg och föreläste och det var så himla roligt. Det var suveränt väder så min ankomst till Göteborg startade med fika på en uteserveringen tillsammans med Yvonne som arrangerade föreläsningen och här på bilden ser ni mig tillsammans med Cherie som rest ända från Borås för att se mig föreläsa.

Det var en helt suverän lokal jag hade äran att föreläsa i som ni ser på bilderna här.

Göteborg I Göteborg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och så hade jag äran att få träffa författaren Bente Wikman som gav mig två av sina böcker signerade. Det var ett fantastiskt möte med en fantastisk människa som bland annat cyklat ända till Indien. Wow! Du kan läsa mer om Bente, hennes böcker och resor genom att klicka HÄR.

Bente och jag

Här är några rader från de som såg min föreläsning i Göteborg:

”Det här var en föreläsning som jag haft ögonen på enda från Thailand, den har lockat mig i tanken suttit i bakhuvudet men tiden rusar, svårt att planera mera men nej i dag sprang vi dit och oj den var bra och så mycket poäng och huvudet på spiken grejer. Och se vi är författar kollegor det var väl coolt. Ser du Cecilia Kärvegård visst rockar vi! Tack och tack och tack för all härlig inspiration och klokskap. Kram och fortsätt stå på, nu ska jag läsa din bok, hoppas du gillar mina.”

”Tack Cecilia Kärvegård för ett härligt möte och för en givande föreläsning. Fullständigt övertygad om att av hörs av igen.”

”Tack Cecilia Kärvegård för rolig föreläsning.”

Tack Cecilia för en mycket inspirerande och intressant föreläsning”

”Tack för igår Cecilia. Imponerad av din tankekraft att ”välja” nuet o din framtid

Vill du också se mig föreläsa så kan du klicka HÄR för att se om och när jag kommer till din stad.

Och så avslutar jag det här inlägget med 3 tips för att hantera energitjuvar. Det jobbigaste med energitjuvar är ju att de ser ut precis som vanliga människor!

1. Byt! Så fort personen börjar klaga, gnälla, prata skit om icke närvarande och kritisera så byt samtalsämne och börja prata om något positivt.

2. Markera! Visa tydligt att du inte är intresserad av skitsnack, skvaller och klagomål genom att avbryta, börja prata om något annat eller säga att du inte har tid och lägg på luren eller gå därifrån. Var beredd på att personen kommer tycka synd om sig själv för att du inte vill lyssna men kom ihåg att det är du som blir lidande om du lyssnar.

3. Ärlighet! Var ärlig och förklara på ett ödmjukt sätt att det påverkar dig väldigt negativt att hela tiden höra klagomål och kritik och att du föredrar att prata om något som är roligt.

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *