Var är du någonstans?


20140811_221231-cropDet är bara en vecka kvar och du är fortfarande inte här. Var är du någonstans? Jag fick en glimt av dig för några veckor sedan men du försvann alltför snabbt. Du är verkligen svårflirtad nu vilket jag inte är van vid.

Självklart så pratar jag om julkänslan nu när det bara är en vecka kvar till första advent. Jag har alltid älskat julen och njuter verkligen av den härliga julkänslan när den infinner sig. Men i år är det lite trögt, minst sagt. Idag är det nästan 6 plusgrader och helt snölöst ute. Men, jag tänkte i alla fall locka fram julkänslan lite grand i min webshop genom att starta en härlig julrea på de E-kurser som jag säljer där.

Och det finns väl inget bättre sätt att starta ett nytt år än att skapa de allra bästa förutsättningarna genom att utveckla dig själv vilket är det enda sättet att nå nya resultat. Så vill du att 2015 ska bli ditt bästa år någonsin så ska du börja med dig själv för när du förändrar ditt sätt att tänka så får du också andra resultat.

Jag tänkte lite kort beskriva E-kurserna här:

365dagar365 dagar PT (Positivt Tänkande) har blivit väldigt hyllad för att vara ett väldigt effektivt verktyg när det gäller att bryta negativa tankar för att byta ut dem mot positiva tankar. Verktyget bygger på påminnelsefaktorn som är väldigt viktig när man ska bryta en ovana som negativt tänkande är. Verktyget består helt enkelt av 365 mail där du får ett om dagen med övningar, tips, citat och tänkvärda ord i syfte att påminna dig.

Klicka på bilden för att läsa mer och köpa verktyget.

Ordinarie pris: 365:-, Ditt Julpris: 265:-

 

Omslag3dLär dig tänka Positiva Tankar och hur du förblir positiv lär dig inte bara att tänka positivt utan du lär dig också hur du skapar en mer positiv attityd. Positivt Tänkande handlar inte om att skyla över något som är negativt utan det handlar dels om ett annat förhållningssätt men också om att i en jobbig stund använda positiva tankar för att fylla på med energi för att sedan orka ta itu med en jobbig situation. Den här E-kursen finns i två utföranden, i det ena så gör du kursen själv och det andra så har du coachning via mail av mig.

Klicka på bilden för att läsa mer och köpa verktyget.

Ordinarie pris: 399:-, Ditt Julpris: 299:- Med coachning av mig: Ordinarie pris: 799:-, Ditt Julpris: 599:-

3D omslag-supportSkapa tankar som gynnar dig är en E-kurs där du tar dig an alla områden i ditt liv för att förbättra de områden där det behövs. Du får lära dig att använda dina tankar så att de gynnar dig istället för att sätta krokben för dig. Genom att förändra dina krokbenstankar till gynnsamma tankar så når du nya resultat i ditt liv.

Klicka på bilden för att läsa mer och köpa verktyget.

Ordinarie pris: 399:-, Ditt Julpris: 299:- Med coachning av mig: Ordinarie pris: 799:-, Ditt Julpris: 599:-

 

Allt i webshopen går att betala via Swish om du föredrar det. Skriv ditt namn och skicka mig sen ett mail där du skriver vad du har köpt.

Har du några frågor kring E-kurserna eller webshopen så är det bara att skicka mig ett mail till cecilia@klokegard.se

Jag är så tacksam över att jag får den här möjligheten att inspirera så många människor. När jag startade med mina webkurser så kunde jag aldrig drömma om att så många skulle vilja gå dem. Jag är enormt lycklig och tacksam över att nå så många. Vill du hjälpa dina vänner att hitta ig så blir jag barnsligt glad om du klickar på delaknapparna nedan.

You Rock!!!

 

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *