Hur gick det sen? 2 kommentarer


Den här morgonen startade med en försovning på en timme. Av någon anledning så hörde jag inte alarmet så jag sussade vidare. Slängde mig ur sängen i halvsovande panik och sprang in och väckte min dotter. Gjorde ett par mackor till henne medan hon klädde på sig och sen fick hon äta i bilen. Men vi hann till skolan precis på klockslaget tack och lov. När jag kom hem så gick jag igenom posten och såg att jag fått ett brev från Polisen som jag genast öppnade för jag förstod att det handlade om min anmälan mot den man som trakasserade mig på Facebook i nästan ett år. Och jag vill tillägga att jag endast skriver det här inlägget för att berätta hur det gick. Jag har inte tid att ha några långa diskussioner. Och jag ska också tillägga att han har slutat trakassera mig. Om det är för gott vet jag inte.

Här ser ni beslutet från Polisen:

Polis

 

 

 

 

 

Som skäl skriver de följande:

Det finns inte längre anledning att fullfölja förundersökningen. På det utredningsmaterial som nu föreligger går det inte att bevisa att den eller de som varit misstänkt har gjort sig skyldiga till brott. Ytterligare utredning kan inte antas förändra bevisläget på ett avgörande sätt.

Som motivering skriver de följande:

Brott kan ej styrkas.

Och jag måste säga att jag är ganska frågande till det hela. Jag har ringt den ansvariga Polisen men inte fått tag på honom.

När jag gjorde min anmälan i Januari 2013 så fick brottet rubriceringen mordhot av den Polis som tog emot min anmälan. Vidare så sade han att jag fick inte åka till Stockholm och Uppsala för att föreläsa utan att ha en Polis med mig för min säkerhets skull. Min man hade då precis börjat jobba borta i veckorna så jag blev ganska orolig. Här var jag trakasserad av en för mig helt främmande man och Polisen bedömde det som mordhot. Klart som fan att jag var rädd när jag satt här ensam ute på landet. Det var en väldigt obehaglig situation och eftersom jag är en offentlig person så är det inga problem att hitta min adress och mitt telefonnummer. Jag hade ju ingen aning om vad det var för galning jag hade fått efter mig. Jag är dock oändligt tacksam att det var några till som blev utsatta för vi kunde stötta varandra i allt det som hände.

Allt det som hände ledde till att jag förändrade mitt sätt att vara på Facebook. Jag gjorde allt jag kunde för att han inte skulle ge sig på min familj och mina vänner. Jag slutade tagga folk jag umgåtts med, jag vågade inte tala om var jag var någonstans, jag vågade inte tala om vad jag gjorde osv. Vidare så var det många som tog bort mig som vän på Facebook av rädsla för att själva bli drabbade. Och mitt i allt det här så gav jag ut min första bok vilket var den absolut sämsta tajmingen för den fick inte den försäljning som den skulle fått i vanliga fall. Han gjorde nämligen falska profiler av kändisar och sedan sågade han min bok som dessa kändisar. Det var t ex Malou Von Sivers och Alexander Bard. Profilerna såg ju helt äkta ut så folk trodde ju att Malou och Alexander mfl tyckte att min bok var riktigt dålig. Han skapade även falska profiler av mig och med dessa skällde han ut mina vänner och kollegor.

Han skapade väldigt kränkande bilder av mig, min familj och mina vänner förutom alla kränkande saker han skrev. Jag kan ju bara gissa vad eventuella uppdragsgivare tänkte om mig när de gick in på min profil på Facebook. De skrev om det här i media och jag blev kontaktad av Stalkers som tog upp det här fallet och ni kan se programmet HÄR. Ni kan läsa mer om trakasserierna HÄR.

Och ni som inte har en aning om vad jag pratar om kan här nedan se ett axplock från de kränkningar jag utsattes för. Jag ska tillägga att den här personen hade flera hundra falska profiler på Facebook.

 

Alex pratar med sig själv 5 Alex 5 Alex, 4 5 Alex, 3 5 Alex, 2 3 Alex, 6 3 Alex, 5 3 Alex, 4 3 Alex, 3 Nathalie 4 Alex 3 Alex, 2 2 Alex Alex Alex, 8 Alex, 7 Alex, 2 Alex, 3 Alex, 4 Alex, 5 Alex, 6 PM till Nathalie 24 Januari, 14 4 oktober, 2 4 oktober, 3 4 oktober Alex 3 Alex 2 Alex 15 April, 5 Tvivel 16 April 15 April, 4 23 mars 23 mars, 14 14 April, 4 13 April 23 mars, 12 23 mars, 11 23 mars, 10

Näthat!

Näthat!

Alex Othmani Alexander Othmani Alexander Othmani Bajsmannen! 13 Januari Trakasserier Alex Othmani Bajsmannen 8 januari, 2 Alex Othmani 6 januari Trakasserier på nätet Alexander Othmani 3 januari, 15 Suddade namn till blogg

Kränker även mina vänner!

Kränker även mina vänner!

Fairy

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Hur gick det sen?