Glädje


Följ din naturliga Gps.

Jag får väldigt ofta frågan om hur/vad man ska tänka för att manifestera det man önskar. Och jag önskar verkligen att det fanns en magisk tanke som vi alla kunde tänka när vi önskade manifestera något men tyvärr så har jag inte hittat den tanken, ännu. Men, trots att jag ännu inte hittat den tanken så har jag i alla fall ett i mitt tycke väldigt bra svar att ge på frågan. Och som jag ser det så är det här svaret nyckeln till att manifestera dina önskningar. Vi kan kalla den här nyckeln för din naturliga Gps som hela tiden vägleder dig så att du vet om du är på väg till eller från det du önskar.
Först vill jag säga att det handlar inte bara om vad du tänker utan det handlar även om vad du säger eftersom ord är uttalade tankar. Både dina ord och dina tankar skapar känslor inom dig och det är där du hittar svaret på vad du ska tänka/säga. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna ångest, oro, ilska, irritation och andra negativa känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är helt enkelt det oönskade. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna dig glad, lycklig, älskad, harmonisk och andra positiva känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är det du önskar.
Så det är alltså känslan som sänder ut vibrationen och som attraherar det som motsvarar din känsla. Du har säkert hört att du ska leva som om du redan har det du önskar vilket förvirrar väldigt många för hur kan jag till exempel leva som om jag har massor med pengar när kontot är tomt? Jag kan ju inte direkt gå och handla utan pengar.

(mer…)


Attraktionslagen – Varför kommer inte min önskan? 2 comments

Hallå alla Härliga!

Fotograf: Patrick Eriksson Pakart Photography

Fotograf: Patrick Eriksson
Pakart Photography

Oj, vad tiden går fort när man har roligt! Det händer så mycket kul hela tiden och jag är så lycklig som har äran att få jobba med det jag verkligen älskar. Jag var nyligen i Småland och hade kurs i Attraktionslagen hos Annika i Lillamåla och det var så underbart. Vilket fantastiskt ställe! Och i lördags föreläste jag på ett event för hälsobloggare och det var väldigt häftigt och ett läckert arrangerat event av LM Event och i onsdags var jag i Söderköping och föreläste för ett fackförbund om Arbetsglädje.Och så har jag fått nya coachingklienter vilket jag bara älskar. Att coacha utifrån attraktionslagen är bland det häftigaste jag vet. Och nu har jag nya kurser att se fram emot runt om i landet och jag hoppas vi ses på någon av mina kurser om attraktionslagen. Du kan se vilka städer jag kommer till under fliken öppna föreläsningar i menyn. Och så är det så himla roligt att det är så många som köper mina e-kurser. Och jag är så glad över all fantastisk feedback jag får från deltagare som berättar om hur e-kurserna har förändrat deras liv.

I dagens inlägg tänkte jag ta upp en fråga som jag får väldigt ofta och det är varför det du önskar inte kommer trots att du gör precis allt som du ska göra. Är du redo? Då kör vi!

(mer…)


Attraktionslagen – Svar på vanliga frågor 1 comment

Hallå alla Härliga!

Här kommer ett inlägg med frågor som ställts i min grupp om Attraktionslagen som jag har på Facebook. Gruppen heter Attraktionsguiden och ibland så får medlemmarna ställa frågor om attraktionslagen som jag besvarar här på bloggen. Det gör jag för att jag vet att väldigt många går omkring med samma funderingar och på det här sättet så kan fler ta del av svaren.

(mer…)


Attraktionslagen: Så attraherar du din önskan 4 comments

seagull-115618_1920Jag pratar ofta om hur enkel attraktionslagen egentligen är, för allt du behöver göra är att må bra. När du är glad och lycklig här och nu så kommer dina önskningar till dig. Det är verkligen så enkelt. Attraktionslagen kan inte höra eller se dina tankar och ord. Attraktionslagen svarar endast på den vibration du sänder ut. När du är glad och lycklig så är du i linje med dina önskningar som till exempel kan vara mer pengar, ett större hus, en ny bil, en partner, bättre hälsa, ett jobb etc. Det finns dock ingen anledning att tänka på dina önskemål om och om igen. När du väl har beslutat dig för vad du vill ha så är ditt arbete nu att skapa en vibration som är i linje med din önskan. (mer…)


Adventskalendern, Lucka 24! 2 comments

Har du missat tidigare luckor så klicka HÄR!

Lucka 24!

 

…..irriterad i onödan och hela tiden tänker negativa tankar så är armbandet precis som det var när din mormor hade det. Astrid log och svarade: -Tack så mycket Ferios, det har betytt så mycket för mig att träffa både dig och Dorsia. Jag är så tacksam över att ni har visat mig rätt här i livet igen och jag njuter av att känna mig så levande igen. Ferios rodnade och sade. –Det du har gjort för oss Astrid är värt så mycket mer men nu måste jag tyvärr lämna dig för att åka hem och göra färdigt det sista inför julen.

(mer…)


Adventskalendern, Lucka 23!

Har du missat tidigare luckor så klicka HÄR!

Lucka 23!

…..något som dunsar mot sidan på badkaret. Hon hör ett stön och känner igen ljudet från Ferios. –Åh, jag måste bli bättre på landningarna, säger Ferios och när Astrid tittar över badkarskanten så ser hon Ferios som rättar till sin luva som halkat snett efter att han landat med huvudet in i badkarssidan. Astrid skrattar varmt åt Ferios och fylls av en känsla av ömhet och medkänsla  Hon njuter av känslorna för fullt och hon inser att hon faktiskt glömt bort hur härligt det är att vara medkännande. Så kommer hon ihåg att Ferios varit hemma i sitt land och undrar oroligt hur det går med julen och om spejarna och Dorsias bror har kommit tillbaka. Ferios tittar underfundigt på Astrid och så brister han ut i ett stort leende och säger: -Röken har tunnat ur och blivit ljusare så det är på rätt väg och om vi fortsätter så här så kommer vi att få jul i år också. Visst är det härligt, lade han till och log stort. (mer…)


Adventskalendern, Lucka 22!

Har du missat tidigare luckor så klicka HÄR!

Lucka 22!

 

….vara Astrid, det finns ingen annan i hela världen som är så bra på att vara du. Astrid tittade förvånat på Ferios när hon hörde dom orden och hon var på väg att protestera när hon insåg att han faktiskt hade rätt. Ja, så var det, hon var bäst i hela världen på att vara sig själv, hon var ju helt fenomenalfantastisk på det! Hon rodnade lite vid tanken men sedan kände hon att orden värmde gott i henne så hon log och njöt av känslan. Ferios harklade sig och såg lite otålig ut innan han sade: -jag måste lämna dig en stund nu för att hjälpa till hemma med allt vi an göra därifrån för att få julen till oss. Det är ju lite ont om tid men om du gör ditt här hos dig så gör vi det vi kan hos oss. Jag kommer tillbaka senare. (mer…)


Adventskalendern, Lucka 19! 1 comment

Har du missat tidigare luckor så klicka HÄR!

Lucka 19!

…..på väg att förlora julen för alltid. Ferios suckade djupt och Astrid såg en tår trilla ner för hans kind. Astrid ställde sig på knä vid sängkanten och sträckte fram handen mot Ferios. Men snälla du Ferios, tröstade Astrid, jag håller ju på och hjälper er nu så snart kommer julen. Eller hur? Ferios höjde sin blick och såg på Astrid och så sade han trött: -ja, jag trodde att det skulle räcka men det finns en sak som jag förbisåg och nu kan det vara för sent. Men vad menar du, frågade Astrid. Jag ska berätta, sade Ferios. Och så började han berätta: (mer…)