LoA tvingade mig att köpa nya stövlar. 17 kommentarer


Jag har tidigare skrivit om Loa, Law of Attraction, Lagen om Attraktion på svenska även kallat Attraktionslagen som jag fick upp ögonen för efter det att jag gett ut min senaste E-bok. Ni kan läsa inlägget om LoA HÄR.

Jag har i alla fall börjat leva och tänka mer enligt Attraktionslagen för att testa hur det är och fungerar så jag tänkte dela med mig av en rolig sak som hände mig när det gäller manifestationer. Förra veckan såg jag ett par supersnygga stövlar av Björn Borg som var nedsatta till 149:-. Min spontana reaktion var såklart att köpa dem men så tänkte jag på saken och insåg att om jag köpte dem så skulle jag behöva köpa en ny vinterjacka också. För stövlarna var vita med röda detaljer och min vinterjacka är svart så det skulle inte matcha så bra.

Fem dagar senare så pratar jag med mamman till en av min dotters kompisar och så säger hon att hon har en jacka som hon tänkte ge till Anastacia men den var alldeles för stor så hon frågar om jag vill ha den. Det var en lite sportig jacka sade hon och jag tänkte att det kan ju vara bra att ha när jag går ut och går. Så hade min dotter med sig jackan hem och ni kan väl aldrig gissa vad det var för färg på jackan?

Precis! Vit med röda detaljer! Hur stor är sannolikheten, liksom? Så igår åkte jag till skoaffären för att köpa stövlarna och då var de nedsatta ytterligare så de kostade endast 99:-. Lagen om Attraktion?

Jacka

Stövel sidaStövel, uppifrån

 

 

 

 

 

 

Vill du ha en E-bok gratis så kan du läsa mer i det HÄR inlägget.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 tankar om “LoA tvingade mig att köpa nya stövlar.