Var får du energin ifrån?


Jag får ofta frågan om var jag får min energi ifrån och uppriktigt sagt så har jag ingen aning. För mig är det naturligt att vara som jag är. En anledning kan nog vara att jag har en väldigt bra relation till min säng så jag sover gott varje natt.

cropped-IMG_0565_1.jpg

I alla fall så är jag nu väldigt glad över att min energi har gjort att jag snart är klar med min nästa bok snart. Den här boken är en guide för hur du får bättre självkänsla. Boken bygger på en E-kurs i 7 delar som jag skapat och som blivit mycket populär. Så nu kommer alltså E-boken som en uppföljare. I E-boken får du lära dig allt från vad som kännetecknar låg självkänsla till vilka konsekvenser en låg självkänsla har för dig och i ditt liv. Du får självklart fullt med övningar för hur du stärker din självkänsla eftersom det är själva grundsyftet med boken.

Nu är det dags för mer skriva och en meditation.

Ses senare!

Vill du veta mer om hur du kan påverka ditt liv och din framgång kan du klicka HÄR.

Morgondagens tips handlar om att unna din kropp något. Missa inte det!

Vill du ha mer inspiration? Prenumerera på mitt inspirationsbrev HÄR.

Det Rockar även i den HÄR gruppen på FB och på den HÄR sidan.

Vill du se mig föreläsa så klickar du HÄR.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *