Vilken tur att jag är så snygg! 26 kommentarer


Hallå alla Härliga!

woman-570883_1280Tidigare idag så skrev jag ett inlägg på Facebook som löd så här: ”Råkade gå förbi en spegel nyss och jag är ju lika snygg som igår! Tänk att det aldrig går över, va! 🙂  You Rock!!!”

Det inlägget fick snabbt massor med gillningar och kommentarer. En tjej skrev att ”så där borde alla tjejer tänka” vilket jag håller med om. Många tyckte att det var en härlig inställning vilket jag också håller med om för det är en skön känsla att se mig i spegeln och gilla det jag ser. Men vad betyder då det jag skrivit?

Det handlar inte ett dugg om andra människor för jag gör ingen jämförelse med andra kvinnor. Ingen annan blir ”fulare” bara för att jag tycker att jag är snygg. Och det är inte så att massor med folk har sagt att jag är snygg så därför kan jag också tycka det. Det handlar bara om att jag har en så pass bra självkänsla att jag kan tycka om mig själv, inte bara mitt utseende utan den jag är som person. Jag är trygg i mig själv och har inga behov av bekräftelse från andra människor utan jag bekräftar mig själv. Jag känner mig inte ful bara för att min man inte säger att jag är snygg flera gånger om dagen.

Självkänsla är som en muskel och om man inte tränar den så blir den förslappad så jag ser till att träna min självkänsla hela tiden för att den inte ska slacka efter. Det får så tråkiga konsekvenser att ha låg självkänsla så jag är noga med att underhålla den. I min guide: ”Självkänsla i 7 steg” kan du läsa hur jag gör för att träna min självkänsla. Där hittar du också en lista med 26 tecken på att du har låg självkänsla så du kan kolla hur det ligger till med din självkänsla.

2015-10-24 13.58.06Idag har jag bäddat rent och städat i vår Bagarstuga som vi hyr ut som Bed&Breakfast och så har jag handlat lite och planterat Ranunkel-lökar. Här blir det en lugn och skön lördagskväll, mannen är i Karlskoga och spelar i kväll så jag är själv hemma med barnen. Vad gör ni i kväll?

Sköt om er och kom ihåg att älska dig själv!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 tankar om “Vilken tur att jag är så snygg!