1 minuts ilska 12 kommentarer


Hallå alla Härliga RockBabes!

rp_star-shape-in-diamonds-vector-285x300.jpgHoppas den här dagen har börjat suveränt och att ni i kväll kan känna att ni haft en helt fenomenalfantastisk dag som verkligen Rockat och bjudit på massor med glädje och leenden.

Här är ett citat av Ralph Waldo Emerson som jag tycker är så suveränt:

For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness. (För varje minut som du är arg så förlorar du 60 sekunders lycka.)

Hur ogärna vi än vill se det så är livet tidsbegränsat och därför tycker jag att det är så viktigt att vi väljer vad vi vill göra med den tid vi har här. Vill jag leva mina dagar i irritation, ilska, bitterhet, missunnsamhet, avundsjuka eller svartsjuka? Eller vill jag leva mina dagar i glädje, spänning, nyfikenhet, generositet, förnöjsamhet, utveckling, lycka, beundran, motivation, inspiration eller kärlek? I varje stund så har jag makten att välja var jag vill lägga mitt fokus. Det kan krävas övning men till slut så kommer du oftare och oftare att automatiskt välja det fokus som för stunden ger dig den skönaste känslan.

Och här kommer några tips från mig:

Vill du ha en gratis E-kurs av mig? Den handlar om Positiva tankar och du får lära dig att hantera de topp tre negativa tankemönstren och så får du verktyg för att tänka mer positivt. Du hittar E-kursen HÄR.

Den 8 mars kan du se mig föreläsa i Ronneby och du kan läsa mer om föreläsningen HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 tankar om “1 minuts ilska