48 timmar eller kloning!


Ibland vill jag väldigt mycket mer än vad jag eller tiden mäktar med. Jag skriver ner allt jag vill/önskar/ska göra på postit-lappar så jag ska komma ihåg allt. När jag hamnar i kreativa flöden så är det så många idéer som kommer till mig och jag vill ju helst göra allt på en gång. Men för att klara det så skulle jag antingen behöva 48-timmarsdygn eller klona mig själv.

Som ni ser så har bloggen blivit lite lidande och jag har inte bloggat så ofta på sistone men nu börjar jag komma ifatt så snart kommer inläggen som de ska. Jag har redan ett par i pipeline och det kanske kommer ett redan ikväll.

Det jag pysslat med den sista tiden är ett för mig ganska stort projekt i syfte att nå ut till fler för att kunna inspirera fler människor i landet trots att mitt dygn endast har 24 timmar och trots att jag inte är klonad.

Det jag har jobbat med är dels att lära mig nya program och plattformar att ha som grund och det har nu resulterat i lite olika saker som du kan se nedan:

Mailserie: Jag har skapat en gratis mailserie om positivt tänkande. Det är en serie i 6 steg som är fördelad på 3 mail. I den här mailserien får du följande 6 steg:

* hur dina tankar påverkar din verklighet
* fördelarna med att bryta negativa tankar
* nackdelarna med negativa tankar
* vilka de tre vanligaste negativa tankarna är
* en viktig nyckel
* en effektiv tvåstegs-teknik för att bryta negativa tankar

Vill du ha den här mailserien som består av 3 mail så kan du klicka HÄR.


Webinarer: Jag har börjat hålla gratis Livewebinarer varje söndag klockan 18.00 där jag framförallt pratar om positivt tänkande och svarar på tittarnas frågor. Du kan se inspelningar av tidigare webinarer genom att klicka HÄR. Vill du vara med och lyssna på mina webinarer så kan du anmäla dig HÄR helt gratis.

cropped-Hangoutheader.jpg


YouTube: Jag håller på och utvecklar min YouTube-kanal där du hittar videoklipp fulla med tips och inspiration. Du hittar min kanal HÄR och när du är där så klicka gärna på prenumerera så blir jag glad. Det kommer upp nya klipp varje vecka.


E-kurs: Jag har äntligen släppt min andra E-kurs i ett väldigt efterfrågat ämne. Kursen heter: ”Lär dig tänka positiva tankar och hur du förblir positiv.” Du kan läsa mer om kursen HÄR eller höra mig berätta om den i nedanstående videoklipp.

 

 

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *