Bajsmannen, Del 13! Det eskalerar drastiskt! 5 kommentarer


Har du missat de trakasserier som pågår så kan du läsa det här:

Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7, Del 8, Del 9, Del 10, Del 11, Del 12

De senaste två dagarna har trakasserierna eskalerat ofantligt. I går så möttes jag av aviseringar om att jag hade kommenterat mitt inlägg. Och då blev jag fundersam för jag brukar inte få aviseringar om vad jag själv gör från Facebook. Efter en stund så insåg jag dock att det inte var JAG utan ett falskt jag. Alex/Bajsmannen hade alltså skapat en falsk profil med mitt namn och min profilbild och sedan börjat kommentera inne på min wall. Han kränker mina vänner och mig på ett sätt så man blir nästan mörkrädd. Han har också gjort en likadan profil av Nina Jansdotter och så har han konversationer mellan falska Nina och falska mig där vi uttrycker diverse obsceniteter vilket gör våra vänner väldigt förvirrade. Bara idag har jag anmält 3 falska profiler av mig till Facebook. Igår skrev han över 70 kommentarer på min wall och jag blir lite avundsjuk på honom faktiskt. Tänk vad mycket jag skulle hinna med om jag hade så mycket dötid som han måste ha.

Jag pratade med Nina på telefon idag och innan vi avslutade samtalet så bad vi varandra om ursäkt för vad vi eventuellt skulle komma att säga till varandra under dagen. Nedan ser ni en del av de kommentarer han gjort de senaste två dagarna.

 

24 Januari, 2 24 Januari, 3 24 Januari, 4 24 Januari, 5 24 Januari, 6 24 Januari, 7 24 Januari, 8 24 Januari, 9 24 Januari, 10 24 Januari, 11 24 Januari, 12 24 Januari, 13 24 Januari, 14 24 Januari, 15 24 Januari, 16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var bara ett axplock av det han skrivit hos mig. Och jag kan säga 2 saker; jag kommer inte att stänga min profil och jag kommer heller inte vara tyst om det som händer.

Önskar alla en skön dag!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Bajsmannen, Del 13! Det eskalerar drastiskt!